Алтернативни варианти за изработка

Последна редакция на 26/04/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 766 пъти

Освен прежда и помпони, за направата на килимчето, могат да се използват и стари дрехи, които са излезли от употреба.

  • За целта те трябва да се нарежат на ленти, като дебелината зависи изцяло от вас. Лентите могат по същия начин да се намотаят и да се оформи помпон или директно да се вържат за подложката. Ако дупките на подложката са по-широки, ще трябва да поставите няколко парчета в една дупка. В случай, че подложката е с по-малки отвори, използвайте по-широки ленти плат. 
  • Друг вариант е да сплетете плата в отворите на постелката или основата, която сте избрали. И най-обикновени плетки ще се получат успешно и ефектно, стига да сте се подсигурили с необходимото количество плат. 

Този тип килимче е страхотен избор за всеки дом. Освен че е много красиво, то ще внесе и индивидуален почерк във всяко помещение. Не е трудно да се заемете с този "направи си сам" проект. И все пак, ако срещнете затруднения с намирането на материали или изработването му, винаги може да потърсите за консултация специалистите, регистрирани при нас. Имате възможността по всяко време да направите напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти - сравнете ги и направете правилния за вас избор.

Свързано:

Декорация за стена Как да си направим килимче от помпони?