Шаблони

Последна редакция на 18/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 983 пъти

С помощта на шаблони работата е толкова чиста, че накрая и вие сами ще се чудите как е възможно почти никъде да не сте капнали някоя друга капка боя. Разбира се това в никакъв случай не е за сметка на красотата. Напротив! Богато разнообразие от хубави дизайни на шаблони може да намерите и на българския пазар. Вариантите при шаблоните са два:

  • Готов шаблон, който директно се залепва на стената. Разбира се много трябва да бъдете внимателни, когато го поставяте, за да не го разтегнете или да го залепите на грешно място. Най-добре да си намерите верен приятел, който да ви помага в тази сложна битка. Единственият им недостатък, е че в повечето случаи са с малко по-лъскав ефект, който не допада на всеки.
  • Изрязан шаблон за латекс. С него вие сами определяте цвета, но пък и ще е нужно да бъдете доста прецизни в нанасянето. Почти всички такива шаблони имат фабрично лепило, което добре прилепва към стената, за да не се разтича боята, която ще поставяте отгоре. И все пак риск от това винаги съществува. Тук вече вариациите за цветове са каквито вие пожелаете, защото сами ще трябва да си купите латекс или оцветител, който да нанесете на шаблона.

Красивата и уникална стена е гаранция, че дизайнът в целия ви дом ще бъде наистина превъзходен. Не се колебайте, а приложете някоя от техниките (а защо не и всички). Освен че ще останете очаровани, много бързо ще намразите всички едноцветни, скучни стени и ще искате да им вдъхнете индивидуален стил и класа. Ако имате нужда от помощ за реализиране на вашите уникални стени винаги може да се допитате до доказаните професионалисти, регистрирани при нас. Може да направите безплатна заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти, които имате възможността да сравните и да изберете най-подходящата.

Свързано:

Декорация за стена Как да превърнем стените вкъщи в истински шедьовър?