Домът като огледало на човека

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 506 пъти

Замисляли ли сте се до каква степен домът отразява вашия характер? Доколко той е огледало на душевността и потребностите ви? Днес сме ви приготвили няколко отличителни черти, по които да разберете от кой тип хора сте - интровертни или екстровертни. 

Всеки дом трябва да е олицетворение на комфорта, да отразява вътрешния свят на човека и да го кара да се чувства щастлив и спокоен. Затова ви предлагаме ако вашият дом не е точно такъв, какъвто сте си го представяли, да се доверите на някой от опитните ни майстори и да направите всички промени, за които винаги сте мечтали, защото домът означава много. 

Свързано:

Декорация за стена По какво домът на интровертите се различава от този на екстровертите?

Без значение дали един човек е интровертен или екстровертен като характер, той може да има влечение към четенето, книгите и съответно да притежава голяма библиотека. По книгите на един човек можете да разберете много за личността му - дали харесва класика, дали обича да пътува, до колко държи на реда и други интересни подробности. Но тъй като нашият фокус е върху интериорния дизайн сме ви приготвили няколко великолепни снимки, с които да обвържем темата. Първата от тях е този чудесен колаж на няколко различни варината за библиотека. Първата е голяма и заема цялата стена на стаята, красиво подредена и с много място за книги. Около нея е оформен прекрасен кът за четене с удобни кресла и много светлина. Бохемският стил придава чар и уют на стаята и я прави много приятно и приветливо място за прекарване на свободносот време. Втората библиотека е по-скоро отделна етажерка, тя е много функционална, би могла да бъде преместена, а по нея да се подредят различни предмети, сувенири и спомени. Третата библиотека е чудесен пример за използване на пространството - оформена е около чупка на стената и е много семпла, красива, боядисана в пастелни цветове, идеално допълнение към дневна или детска стая.