Видове керемиди Engobed PRO 10

Последна редакция на 19/09/2024 от Ирена Петрова

Хоризонт ПРО 10 е широкоформатна керемида, пресована с гипсови форми, което ѝ придава перфектно остри линии. Тя също се изпича отделно в "H-касети" при над 1030°C и има отлични технически качества. Можете да я намерите в черен, кафяв и червен цвят, в мат или гланц. Хоризонт ПРО е с маса: 3.85 kg, дължина: 480 mm и ширина: 290 mm.

Медитеран (Маестрал) ПРО 10 има средиземноморски чар с вълнообразната си форма, която естествено ви привлича още от пръв поглед. Създадена е с най-новите технологии и най-високо качество на енгоба, като осигурява усещане за сигурност и издръжливост за бъдещите поколения. Дълбоките канали осигуряват водонепропускаемост дори при много малки наклони на покрива. Маса: 3.85 kg, дължина: 480 mm, ширина: 290 mm.

Континент ПРО 10 е керемида от ново поколение с модерен дизайн, произведена с най-нова технология на пресоване с гипсови форми. Може да се използва за всички видове покриви с наклон от 15 до 45 градуса. Комбинация от традиционната част от използването на доказани от десетилетия най-качествени керамични глини за производство на груба керамика и модерен архитектурен дизайн на продукта.

Традиционал ПРО 10 - керемида Младост Традиционал ПРО е първокласна широкоформатна керемида, чиято повърхност е енгоба в различни цветове (черен, кафяв и червен). Произвежда се в черен, кафяв и червен цвят, всеки от които се предлага в два варианта мат и гланц. Геометрична традиционна керемида с двойни жлебове и двойни канали на горната повърхност, която осигурява висока механична устойчивост и сигурност срещу атмосферни влияния.

Свързано:

За умно строителство използвайте керемидите на Младост