Свеж под и рационализирано пране

Последна редакция на 01/05/2024 от Ирена Петрова

За да избегнете ефектите от ежедневното износване, редовното дълбоко почистване на подовата настилка може да я запази в най-добър вид. След като приключите с прахосмукачката, за да отстраните всички петна, са ви необходимии няколко специализирани инструмента, в зависимост от вида на пода.

Нищо не постига прясно полиран вид като парна бърсалка, която може да се използва върху повечето твърди подови настилки, с изключение на дърво. Също така бихте могли да освежите килимите си с машина за пране на килими – преносимата версия е идеална за трудни зони като стълбите, а разтегателната приставка за тапицерия може да се използва, за да украсите дивана си.

И още нещо. Никой не обича да пере, но това е съществена част от списъка със задачи на всяко домакинство. За да направите деня за пране по-малко скучен, използвайте кош за пране с двойни отделения за разделяне на вашите светли и тъмни тъкани. Това изключително много ще улесни работата ви, ще ви спести време, а и вече няма да трупате мръсните дрехи по столове и шкафове.

Ако планирате подмяна на мебели и имате нужда от хамалски услуги, не се колебайте да се свържете с някой от нашия опитен екип.

Свързано:

Съвети за успешното пролетно почистване