Почистване на душа

Последна редакция на 17/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 511 пъти

Душът също има нужда от редовно почистване. Неговото замърсяване може да доведе до запушване. Това пък от своя страна може да се отрази върху намаляване на налягането и струята вода. Още повече, ако живеете в район в много варовита вода, която ежедневно трупа котлен камък по него. И как да се справите с това?

  • Отвъртете главата на душа.
  • В найлонов плик изсипете достатъчно количество оцет.
  • Накиснете душа в плика и го завържете с връзка. Идеята е максимално да ограничите навлизането на въздух.
  • Оставете да кисне поне час. Хубаво е да бъде и повече, ако имате такава възможност.
  • Колко пъти да прилагате тази процедура изцяло зависи от качеството на вода ви. Ако е с варовик, ще ви се наложи да бъде доста по-често.

Много често забравяме, че в дома ни има едни скрити кътчета, които наистина са пълни в микроби. Улисани в добре познатите процедури по почистване, ние забравяме, че не само те трябва да блестят от чистота. Винаги е добре да обърнем внимание на всеки елемент в дома ни, който може да бъде идеална среда за развитие на бактерии. А ако имате нужда от професионално съдействие в мисията по почистване на дома ви, винаги може да се свържете със специалистите, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните ида изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Кои места в дома са идеални за развитие на микроби и как да ги почистим?