Смели модели в стил Ар Деко и ярки елементи

Последна редакция на 17/05/2024 от Ирена Петрова

Холивудският блясък черпи вдъхновение от движението Ар Деко, което се характеризира със смели геометрични модели и пищни орнаменти. Включете елементите на Ар Деко чрез тапети, възглавници или килими с поразителни шарки. Изберете дизайни с геометрични фигури, шеврони или ветрила, за да уловите същността на епохата.

Инвестирайте в забележителни мебели, които демонстрират влиянието на Ар Деко, като например смела, ъгловата масичка за кафе или богато украсена барова количка. Тези фокусни точки не само добавят визуален интерес, но и служат като намек за бляскавия и екстравагантен дух на златната ера на Холивуд.

Превръщането на дома ви в убежище на холивудския блясък е вълнуващо пътешествие в света на лукса и изтънчеността. Като наблегнете на луксозните материи, огледалните мебели, металните акценти и смелите десени в стил ар деко, можете без усилие да вдъхнете на жилищното си пространство вечния чар на стария Холивуд. Прегърнете блясъка, отдайте се на разкоша и позволете на дома си да се превърне в отражение на елегантността и стила, които са синоним на златната ера на киното.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Интериорният стил "Холивудски блясък" - как да го постигнем?