Перфектно рамкирани

Последна редакция на 19/05/2024 от Ирена Петрова

Понякога огледалата, които намирате в магазините, просто не са съвсем подходящи. Ако смятате, че те не отговарят на изискванията ви, може би е време да разгледате някои идеи за декорация на огледални рамки? Декорирането на рамката на огледалото е забавно и сравнително лесно за изпълнение - чудесен начин да вкарате в пространството част от своята сияйна индивидуалност.

Може да е просто с нова боя (само се уверете, че първо сте залепили стъклото, за да го предпазите) или да се развихрите с различни декорации, които добавят цвят и текстура. Използването на изкуствени или хартиени цветя около рамката добавя чудесна текстура и дълбочина, като придава на огледалото магическо усещане, което се вписва идеално в детските стаи и се съчетава много добре с всякакви растения.

Ако искате нещо модерно, защо не приложите мозаечни плочки? Тези миниатюрни плочки могат да придадат на огледалото ви наистина съвременен вид и са идеални за добавяне към минималистична стена с галерия. Ако не се занимавате с изкуство и занаяти, но все пак искате да промените нещо, поставянето на уаши лента върху рамката е лесен начин да добавите незабавен цвят, без да е необходимо да отделяте много време или усилия.

Ако имате нужда от специалист в областта на интериорния дизайн, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Иновативни огледала за дома