Усещане за спокойствие

Последна редакция на 27/04/2024 от Патриция Симеонова

Растенията и цветята са една от слабостите на представителите на зодията, които обичат уюта и комфорта на дома си по всяко време. Те обичат усещането за покой, което носят зелените пейзажи и добавянето на няколко саксии би завършило визията на дома на Рака.

  • Дърво на парите – Ракът е семейно ориентиран и намира комфорт в дома си. Добре развитата и дълбока коренова система и позитивната енергия, която излъчва, го прави прекрасен избор. Усуканите стволове отразяват добре любовта на Рака към близките му. То е изключително смислен подарък, който може да подарите на ваш близък представител на зодията, или ако вие самите сте – направете си подарък.
  • Зелена лилия (Chlorophytum comosum) – вечнозелено растение, което е лесно за отглеждане, а също и лесно се разраства. Има нужда от светлина и устойчива температура. С грижи, домът ще съвсем скоро ще се изпълни с малки бебе-растения.
  • Молитвено растение (Maranta leuconeura) – родените под знак Рак са познати със своята интуиция, състрадание и желание да закрилят, което прави Марантата подходяща за тях. Тя получава своето име заради листата. През деня са отворени, но вечер се затварят и наподобяват ръце, които се молят.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Как да обзаведем според зодията: Рак