Предложения за обзавеждане на различни помещения от дома на представителите на зодия Рак

Последна редакция на 26/04/2024 от Патриция Симеонова

Целта на Раците е в домът им да бъде постигнат Ин и Ян. Той трябва да съчетават двете в едно сплотено и единно цяло. Нуждаят се от крайности, за да предотвратят това да загубят себе си.

  • За дневната ви предлагаме сини стени, меко и не особено ярко синьо. Стаята трябва да бъде изпълнена с удобни мебели. Декорирайте с червени елементи – възглавнички, морска звезда, мидички, фигурки, разбира се – раци. Ако искате дневната ви да изпъкне, добавете красив аквариум, изпълнен с екзотични екземпляри. Трябва да има елементи, напомнящи на вода и запечатани емоции на всяка крачка. За предпочитане са сребристите елементи, блестящи и модерни.
  • Кухнята е едно от любимите им помещения, ето защо трябва да се насочи определено внимание. Акцент в червени цветове или пък изцяло червена кухня, защо не?
  • Спалнята трябва да бъде изключително умерена. Препоръчваме черният цвят да се избягва, тъй като може да повлияе на Рака потискащо. Това е убежището, където да почете хубава книга, да споделите тайните си.
  • Банята е олтар на водата. Съветваме ви да използвате синьо, метални елементи, избягвайте червеното в този случай. Множество огледала, декорации в синьо и метал.

Вдъхновени от плажа и морето, ще създадете едно олицетворяващо спокойствието място. Ако имате съмнения, че не бихте се справили с балансирането на енергията в дома си, потърсете услугите, предлагани от специалистите в MaistorPlus. Интериорен дизайнер би бил особено полезен в тази мисия. Заявете своя проект още сега и изберете най-интригуващата между изпратените оферти.

Свързано:

Как да обзаведем според зодията: Рак