Умно осветление

Последна редакция на 08/09/2024 от Люси Любомирова

Това е най-козметичната опция и е за тези, които не са готови да направят видими промени, но не са и против това да променят нещо в атмосферата. Най-работещият дизайнерски лайфхак в този случай е добавянето на източник на светлина, с възможност за регулиране на яркостта. Това ще позволи да промените настроението в апартамента само с един клик.  

Ползите от регулируемата яркост е голяма. Когато се налага да работим, осветлението може да бъде ярко, което няма да навреди на зрението и да подобри концентрацията. А за романтична вечер или четене на книга, приглушената топла светлина е най-доброто решение. За да регулирате яркостта на таванните лампи, ще трябва да инсталирате специален превключвател, както и да замените крушките с специални. Но има по-прост вариант - интелигентни крушки, с които да замените старите крушки в полилеите, настолните лампи и лампиони. Лесно за реализиране, а ефекта е вече на лице. Освен това за регулирането на яркостта и дори на цвета на светлината ще се грижи специално приложено умно устройство. 

В заключение ще добавим, че...

Ако искате да промените интериора си без ремонт, но не знаете откъде да започнете или имате нужда от професионална помощ, можете да се обърнете към някой от многото специалисти по интериорен дизайн, които работят в различни градове на България. Можете да заявите личен проект за интериорен дизайн сега. Независимо дали искате да промените цветовете, осветлението, текстила или аксесоарите в дома си, тези професионалисти ще ви помогнат да създадете ново настроение и атмосфера в пространството си с минимални усилия и бюджет. 

Свързано:

Идеи за спалня Как да променим интериора без ремонт - няколко дизайнерски лайфхака