Заложете на естествените материали и качеството

Последна редакция на 06/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 142 пъти

Обзавеждането на спалнята е инвестиция, която е дълготрайна и заслужава да ѝ се отделят внимание и средства: 

  • Подберете достатъчно голямо и комфортно легло. Нека то да е високо и удобно, за да бъде пълноценна почивката ви.
  • Инвестирайте в удобен за двама ви матрак. Това е предпоставка за здравословен сън.
  • Възползвайте се от предимствата на мултифункционалните мебели. Удачен избор, особено ако пространството в спалното ви кътче е ограничено, както е при повечето съвременни жилища. 
  • Заложете на естествените материали. Те са по-издържливи, създават по-малко рискове от алергии и са по-стилни и практични.
  • Ограничете техниката в помещението. Желателно е то да е единствено за почивка и да няма уреди, които да ви разсейват и отнемат вниманието ви.

Създайте общата си спалня мечта, в която да се усеща хармония и разбирателство. Изгответе и изпратете проект, напълно безплатно и без обвързване, и в кратки срокове ще получите от регистрираните в MaistorPlus интериорни дизайнери различни оферти. Сравнете цени, срокове и условия за работа, запознайте се и с препоръки от предишни клиенти. Сами решавате дали да наемете изпълнител измежду кандидатствалите, а след осъществяване на ремонтните дейности, можете да оставите своята оценка в сайта. 

Свързано:

Идеи за спалня Създайте перфектната романтична спалня за двама!

Качествените мебели от масивно дърво са изключително добра инвестиция, която ще се отплаща с годините. Повечето млади двойки за жалост нямат възможност да си позволят толкова скъпи мебели, но ако разполагате със средстава не се колебайте да изберете качеството пред количеството, когато става дума за обзавеждане. За да подкрепим тази концепция сме избрали тази чудесна семпла, но много стилна стая с дървени мебели от масивна дървесина. Спалнята е много класическа и функционална. В средата е поставено голяма кралска спалня от красиво тъмно дърво с великолепна табла, върху която е сложен висок матрак. Във същия стил са подбрани и останалите мебели - две нощни шкафчета с елегантни ретро лампи, голямо огледало със стойка и ракла за съхранение на вещи. До леглото са поставени две красиви кресла, тапицирани в зелено и декорирани със семпли възглавници. Между тях има кръгла маса от дърво в ретро стил и висока маса - оформен е кът за почивка, разговори или четене на книга. До тях е поставен масивен гардероб, който да събере всички нужни дрехи. Като цяло стаята е малко тъмна, но много елегантна, стилна и непреходния чар на тъмното масивно дърво и ретро мотивите.