Скандинавско студио - комфорт, практичност и уют

Последна редакция на 19/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 253 пъти

Интериор със скандинавски черти лесно ще донесе в студиото ви комфорт, уют, практичност и стилен вид. Запазете основите в бяло или светло сиво, декорирайте с естествени материи, нека обзавеждането е комбинация от дърво, стъкло и метал. Заимствайте идеи от посочените две жилища - всяко декорирано с много вкус, с преобладаващи елементи в сивата гама. Можете да забележите, че "захвърлените" одеяла върху дивани, кресла и легла са характерен за скандинавския дизайн детайл, който разгръща уюта по открояващ се начин с минимални усилия. Удобните черги и семпъл декор също стоплят помещението и внасят интересни акценти и характер на помещенията. 

Потърсете интериорен специалист, за да изпълните още по-лесно идеите си. Пуснете заявка за изпълнение на проект и много скоро ще получите списък с професионалисти, наред с по-подробна информация за техните индивидуални оферти, профили и рейтинг. Разгледайте ги и изберете сами на кого ще доверите работата по своето студио, за да сте сигурни, че сте една стъпка по-близо до мечтания дизайн!

Свързано:

Идеи за спалня 5 доказателства, че и най-малкото студио може да бъде много шик

На тези снимки виждаме две студиа в скандинавски стил с красиво подбрани интериорни детайли. Отляво основите са в сиво със светъл паркет, а отдясно - бели стени, съчетани с дървен под в светло-сив цвят. В снимката вляво ще видим единично легло, покрито с бял юрган и одеяла в светло каре и тъмно-син цвят, като от едната страна на пода е захвърлена подобна на синята завивка възглавница. Пред леглото има малка подова етажерка с живо растение в бежова саксия и черно-бяла снимка в семпла рамка. Пред зоната за спане е разположен бял диван и масичка в същия цвят с ваза със свежи цветя и малко декоративни елементи. Отляво на дивана има лампа с интересен абажур с обла форма, поставена върху малка масичка, а до нея виждаме тъмно-зелен кактус. В стаята вдясно преобладава сива тематика със завивка в сиво върху леглото, също такава малка табуретка за крака, постелки по земята и диван, който едва виждаме от тук. Масичката пред него наподобява тава такава е и тази вляво на снимката, в основата на която са поставени насечени дърва, а първият и рафт е украсен с паунови пера във ваза в зелен цвят. Подобна масичка има и най-вдясно на снимката, декорирана този път със свежи цветя в стъклена ваза.