Спалнята – еталон за хармония и релакс

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 118 пъти

Какво повече му трябва на човек от качествен сън и заслужена почивка? Може би отговорът е – перфектно място, където това да се случи. Е, в този дом спалнята покрива и този критерий.

  • Основната цветова гама е в бежово и сиво. Мекият текстил няма как да не накара всеки да се почувства като в прегръдката на облак.
  • Полилеят е нетипичната нотка в тази стая. Неговата форма перфектно пасва на идеята с 3D линиите по стените.
  • Флоралната аранжировка на едното нощно шкафче подсилва романтичната атмосфера в помещението.
  • Обърнахте ли внимание на маймунката, която виси над леглото? Ако не сте, се върнете и хубаво я огледайте, защото те не е просто един декоративен елемент. Това е нощна лампа.
  • И за да има все пак линия от основния син акцент, тук той е интегриран с леки тонове в килима. Те са толкова загадъчни, че човек лесно може да си каже, че напълно липсват.

Най-важното правило, когато ви предстои обзавеждане на дома е да направите това, което наистина ви харесва. Все пак ще ви се наложи известно време да живеете там. А най-хубаво е, когато сте доволни от взетите решения и прекарвате всяка свободна минута там с огромно желание и в удовлетворение. Много често хората избягват основната цветова гама да бъде бежово или сиво, защото ги смятат за клишета. Но забравят, че те лесно могат да се превърнат в нещо красиво, ако добавим един основен акцент.

И все пак, ако дизайнът не е ваша стихия и имате нужда от професионални насоки, то специалистите, регистрирани при нас са на един клик разстояние. Още сега може да пуснете напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да се спрете на тази, която най-добре отговора на вашите потребности и желания.

Свързано:

Идеи за спалня Апартамент със страхотни сини акценти