Аксесоари в японския стил

Последна редакция на 28/03/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 2 268 пъти

  • Визията на японската спалня изглежда непълна, ако в нея липсват завеси. Тук говорим за светли пердета от памук или коприна, напълно изчистени или с ивици, без гънки, ръбове.
  • Обзавеждането в тази култура е като вярването им за съществуването – обикновен, и смислено. Именно затова декорациите трябва да бъдат уникални и много внимателно подбрани.  
  • Други идеи за декорация са картините с японски мотиви, бамбуковите основи, интериорни кукли в кимоно и растения като икебаната.

Японският стил обединява в себе си хармония, аскетизъм и уединение с природата. Ако и вие като нас се влюбихте в простотата и изчистената визия, то не е късно да ги пресъздадете и във вашия дом. Културата е много далечна от нашата, но това я прави именно толкова вълшебна, мистериозна и интересна за нас. Ако имате нужда от професионален съвет и помощ при избора, не се колебайте, а се свържете с интериорните дизайнери в нашата платформа. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще полчуите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас..

Свързано:

Идеи за спалня Как да притежавате красотата на японския стил в спалнята?