Използвайте жълто като акцент цвят

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 343 пъти

Жълтото е прекрасен акцентен цвят. Ако е комбинирано с приятно разнообразие от интересни нюанси, резултатът би бил една наистина зашеметяваща спалня.

  • Чудесен пример за това как жълтото може да се използва като весел фокусен цвят е добавянето му в стая с неутрална цветова палитра.

  • Използването на тъмносиви шарени тапети, бели мебели, светло сива табла за легло и други елементи в неутрални нюанси, би накарало жълтите акцентите да заблестят. Те биха могли да бъдат под формата на пердета, килими или пък покривало за легло. Този дизайн е много ефектен и също толкова лесен за постигане. 

Спалните в жълто са наистина очарователни. Те носят глътката свежест, от която всеки има нужда в началото на деня. Те носят и доброто настроение, от което всеки се нуждае за едно по-приятно ежедневие. Ако сме ви вдъхновили да създадете слънчево кътче и във вашия дом, то не се бавете и се консултирайте с интериорен дизайнер от регистрираните при нас. Той ще ви каже кой е най-добрият начин за добавяне на жълто в спалнята ви. Специалист можете да откриете бързо и лесно още сега. Необходимо е единствено да подадете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните, за да изберете най-подходящата за вас. За още по-информиран избор, можете да погледнете отзивите на предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за спалня Спалня в жълто: идеи за по-слънчево пространство