Топлото одеяло е нужният щрих за всяка уютна спалня

Последна редакция на 26/04/2024 от Дора Пенкова
Източник | Видяно 962 пъти

Източник

Тази спалня впечатлява с мекия си и деликатен женствен облик. Тук това усещане е постигнато без характерните нюанси на розовото или пък флоралните елементи. По-скоро виждаме нежните млечни тонове, които придават усещане за лекота и деликатност на интериора. Цялата стая е изпълнена с мекота - като започнем от гърба на леглото, който практически обхваща цялата стена, минем през щедрото количество пухкави възглавници върху леглото и завършим с креслото, обгърнато в меко одеяло.

  • Както в спалнята, така и в дневната топлото одеяло е неизменна част от интериора. С размери 150х200 см, нашето предложение в сиво е гаранция за приятни и уютни часове вкъщи. 

Вижте още: 4 прекрасни винтидж спални

Свързано:

Идеи за спалня 3 практични и уютни решения за модерната спалня

За любителите на меките и нежни тонове, тази спалня е пример как може да ги използваме, за да създадем мечтаната стая, излъчваща усещане за спокойствие и хармония. Тя носи усещане за женственост, без да набляга на розово или флорални елементи, а чрез използването на внимателно подбрани нежни тонове. Вратата на стаята е в бяло, а отдясно на нея се намира леглото, чиито гръб заема цялата стена. Той е изработен от мек материал, разделен на квадрати, стигащ чак до тавана. Спалнята е в бяло, също както и нощните шкафчета от двете и страни. Спалното бельо е избрано в различни нюанси на бежовото, а самото легло е отрупано с различни по размер и форма възглавници. В предната част на спалнята е позициониран сив килим с фигурална шарка, който е плавен преход от вертикалната стена на квадрати към хоризонталните геометрични форми. В ляво от леглото е отредено място на малка кръгла масичка отново в бяло, със стъклена повърхност, а до нея се намира голямо кресло в нюанс на бежовото, сходен с този, избран за завивките върху леглото. Големи френски прозорци, разположени по цялата дължина на стаята, я осветяват.