Декорация в стил шаби шик

Последна редакция на 24/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 1 109 пъти

Декорацията в шаби шик спалнята е ключовият елемент в цялостния дизайн. С малко подходящи аксесоари може да направите големи промени и по перфектен начин да обновите стаята на вашето момиче.

  • Придайте на спалнята уют и внесете невероятен аромат. Закупете различни свещи и ги аранжирайте по подходящ начин. Препоръчително е да се спрете на такива в бурканчета, за да може да спите спокойно, ако някой някога реши да ги запали.
  • Поставете букет свежи цветя в красиво изрисувана ваза или в голям стъклен буркан. През студените месеци пък може да сложите борови клонки, които ще внесат коледен дух.
  • Използвайте красива стъклена топка вместо дръжка за вратата.
  • Намерете винтидж завеси с флорални мотиви и драперия.

Всяко момиче заслужава такава спалня! И сме сигурни, че няма как да я одобри. Освен това шаби шик стилът може да бъде доста бюджетен вариант, ако решите да използвате стари мебели и им вдъхнете нов живот. Ако нямате опит в обработката на дърво, обърнете се към специалистите за дърводелски услуги, регистрирани при нас. Още сега имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за спалня Шаби шик спалня за момичета