Комбиниране на няколко зони в едно помещение

Последна редакция на 19/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 209 пъти

Ако сте решили да приобщите новия си офис към някоя от основните стаи в дома, то е важно да вземете няколко важни фактора предвид:

  • Изборът на минималистичен дизайн, не само за офис зоната, но и за цялото помещение, би създала усещане за повече простор. Семплите мебели са добре дошли, масивните такива нямат място в подобна интериорна композиция.
  • Светли цветове и комбинация на неутрални тонове ще ви помогне да създадете хармонично усещане.
  • Присъствието на жива растителност ще съживи стаята и ще внесе доза естествен контраст.

Не забравяйте също, че интериорните дизайнери са на разположение да ви помогнат да сбъднете по-лесно мечтаната интериорна визия, включваща офис у дома. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект и разгледайте подбраните оферти, които ще получите. Изберете на база профили на фирмите, техните индивидуални предложения към вас и оценки от предишните им клиенти.

Свързано:

Идеи за спалня Полезни съвети и идеи за вашия домашен офис

Не разполагате с достатъчно място? Това не би трябвало да е пречка за вас. В тази спалня ще забележим място за дрехи, място за легло, място за мини-офис, дори достатъчно място за интересна съвременна декорация. При това пространството не изглежда задушено от предмети и мебели. Подът е облечен в тъмен паркет, който перфектно си контрастира със семплите бели стени. Леглото съчетава в себе си сиво и бежово, каквото можем да видим върху съседната стена отдясно, както и върху стола, мекото чердже под леглото и красивият внушително голям висящ полилей. Бюрото е със семпъл дизайн, без шкафчета и чекмеджета, което го прави въздушно и минималистично. Столът не е пригоден специално за бюро, но не отстъпва по комфорт и красив дизайн. Декорацията наоколо е минимална, но много на място - малко снимки без рамки по стената в черно-бял цвят, интересен елемент вдясно с табелки, указващи посоки, малка ракла за списание пред леглото, красиво голямо зелено растение в елегантна бяла ваза. Виждаме и други по-дребни детайли, дискретно разпръснати из помещението и внасящи по доза уют и индивидуалност на спалнята.