Изчистен интериор и семпла атмосфера

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 048 пъти

Малка, невероятна и свежа! С тези определения би могла да се опише банята в невероятния апартамент. Тя носи модерно излъчване заради съчетаването на няколко стила. Индустриалният се открива в плочките, които имитират тухли. Носят градско усещане и игривост с формите. Белият цвят придава неутралност, която се балансира с червените елементи. Макар и не много на брой, те определено изпъкват с нетрадиционализма си.

Минимализмът и индустриалният стил предлагат много идеи, с които да придадете неповторим и различен стил. Домът ви има нужда от ремонт? Не се колебайте, а заявете проект напълно безплатно и ще се свържете с водещи компании и майстори, които ще ви изготвят оферти. Спестете време и пари, като се свържете бързо и лесно с най-опитните специалисти.

Свързано:

Идеи за баня Минималистичен стил с индустриални елементи в 30 кв. м.

Банята е истинско предизвикателство, когато се разполага с ограничено пространство и безброй идеи. Основният използван цвят е белият. Той обгръща помещението чрез плочки, напомнящи тухлена сграда и характерни за индустриалния стил. Визуалната измама e изключително силна и веднага привлича погледа. Таванът се слива с всичко останало, а на него може да се открият лампи, които придават деликатно осветление. За разлика от тях, осветителните тела, намиращи се над огледалата имат точно обратното предназначение. Тъмни, висящи и отличителни са характеристиките, с които могат да бъдат описани. Впечатление правят красивите огледала. Те са в кръгли форми и противоречат на правилните фигури из помещението. Душът е с нестандартна форма, а пред него се отличава преградата. Тя не обхваща цялата стена, а само част от нея. Изградена е от стъклени правоъгълници, които не я запълват изцяло. До нея се намира и поставката за хавлиени кърпи. Отново от същия материал и в тъмен цвят. Шкафът не е голям, но е напълно достатъчен предвид ограниченото пространство на дома. Изграден е от различни рафтове, на които биха могли да се разположат тоалетни принадлежности. Мивката е артистична, а растението до нея вдъхва живот и придава енергичност. Типична в стила на минимализма е липсата на излишни предмети и мебели.