Да надникнем и в баните

Последна редакция на 20/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 1 201 пъти

Апартаментът разполага с две не големи бани - за възрастни и за деца. Дизайнът на двете много си прилича, но има и свои отличителни белези.

  • Типично за целия стил на апартамента, първата по-голяма баня разкрива луксозно обзавеждане във вече установената цветова гама. Тя е стилно допълнена от таванското осветление и избора на нюанси на плочките. Отново окото е привлечено от абсолютно изчистения дизайн и умелото използване на нишите като места за съхранение на необходими вещи.
  • За сравнение, обзавеждането във втората детска баня е доста по-леко като тук вече имаме и нов зелен цвят, допълнен от ефектни принтове на завесата и килима.

Ако този или друг апартамент ви е послужил за вдъхновение, което да породи желание за ремонт във вашия дом, не се колебайте да потърсите професионално съдействие от регистрираните специалисти в платформата на MaistorPlus. По всяко време може да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която е най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за баня Семпъл семеен четиристаен апартамент в Москва