Великолепие и бял мрамор

Последна редакция на 06/05/2024 от Люси Любомирова

Когато става дума за обзавеждане на банята има много фактори, които трябва да се вземат предвид, такива като функционалност, дизайн, бюджет и личен вкус. Но има един материал, който може да задоволи всички тези изисквания и да постигне наистина великолепни резултати - мраморът. Мраморът е материал с древна история, който се използва за създаване дори на произведения на изкуството. Той е изключително здрав, устойчив на влага и топлина и има уникална текстура и цветове. 

За този проект дизайнерите създават светъл, почти бял интериор, чийто ефект влияе чрез различните нюанси. Като стилово решение са избрани ар-деко мотиви, но в много модерен вариант. Стилът се проявява по-скоро в цвят, текстури и настроение. За основната баня са използвани мрамор и оникс за пода и стените. Повечето от артикулите са направени по поръчка според скиците на самите интериорен дизайнери, така че ако искате да повторите този впечатляващ проект ще е необходимо да направите същото. 

В това отношение съдействие може да потърсите сред опитните майстори в този списък, а самия проект може да заявите напълно безплатно тук

Свързано:

Идеи за баня Вдъхновяващи идеи за банята - 4 дизайнерски проекта