Умна баня

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 286 пъти

Все още сме далеч от това, но някой ден СПА-изживяванията ще бъдат нещо напълно нормално в повечето домове. А с наличието им, възможностите за умна баня стават все повече:

  • Няма да ви се налага сами да настройвате топлината на водата при къпане или пък да пълните ваната си. Ще имате дигитален асистент, който ще се грижи за това вместо вас.
  • Освен това, вашата умна баня ще има възможността да освобождава релаксиращи мозъчни вълни и ароматерапии само с няколко клика от вашия смартфон. В джаджите, намиращи се в банята пък, ще има приспособления, насочени към носа, които ще ви помогнат индивидуално да проектирате сесиите си с ароматерапия.

Сами виждате, че възможностите са наистина безгранични. Технологиите напредват с всеки изминал ден, а джаджите за дома - с всяка секунда. Затова 2020 г. е прекрасен момент, с който да поставите начало на нова, по-”умна” ера и във вашия дом. Ако не сте сигурни как точно да го направите, се консултирайте с професионалистите, регистрирани в нашия сайт. По всяко време може да направите напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови идеи, които да сравните, за да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Идеи за баня Какво да очакваме от смарт технологиите за дома през 2020 г.?