Баня в класическата комбинация от черно и бяло

Последна редакция на 26/04/2024 от Дора Пенкова
Източник | Видяно 1 665 пъти

Завършващият щрих в този впечатляващ апартамент е банята. Тя е решена изцяло в черно и бяло. Вляво от вратата се намира душ кабината със стъклени врати, а до нея е тоалетната чиния с вградено казанче, над което са поставени шкафове в матово черно. Точно срещу вратата е разположена елипсовидна мивка, поставена върху тъмно сива плоскост. Помещението разполага и с голямо огледало, което оптически допълнително разширява пространството. Вдясно откриваме ваната, облечена с черен гранитогрес, използван също и за две от стените. Останалите две са покрити с бял мрамор.

Ако този апартамент ви впечатлява със своите дизайнерски решения, които искате да претворите в собственото си жилище, може да се свържете с опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно и изберете офертата, която най-точно отговаря на вашите изисквания и нужди.

Свързано:

Идеи за баня Стилен апартамент в сивата гама с подчертано мъжки характер

На снимките виждаме баня в класическа комбинация от бяло и черно. Стените са покрити две по две с черен гранитогрес и бял мрамор. Вляво от вратата е разположена душ кабина със стъклени прегради, а до нея се намира тоалетната с вградено казанче, За да се използва оптимално пространството, над него е поставен шкаф, стигащ до тавана. За неговата изработка е избран материал с матов черен цвят, пасващ на цветовата концепция на помещението. Срещу самата врата се намира мивката, разположена върху сив плот, изработен в унисон с шкафа над тоалетната. Тя е избрана в елипсовидна форма, а изчистеното откъм дизайн огледалото над нея отразява бялата стена и създава усещането за допълнителна дълбочина. Вдясно виждаме ваната, облечена в черния гранитогрес. Стената по нейната дължина е покрита с бял мрамор, завършващ с деликатно осветление на тавана и по долния ръб на ваната. В другата част от помещението за осветление са използвани лунички и ефектна извита лампа, поставена над плота, вляво от огледалото.