Изчистен минималистичен дизайн

Последна редакция на 27/04/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 2 094 пъти

С поставянето на три до шест лунички за баня, в зависимост от големината на помещението, си осигурявате необходимото осветление, а също и изчистен и приветлив външен вид на банята. Разбира се, ако разполагате с наистина огромна стая с такава функционалност (за което благородно ви завиждаме), ще се наложи да използвате повече лунички.

Когато избирате плоскостите за окачения таван, обърнете специално внимание на това те да са за баня. Дори и горната част на помещението да е доста високо, в повечето бани у нас няма прозорци и достатъчно мощна вентилация, така че често се получава конденз. Възможно е луничките за баня да не пострадат от това по никакъв начин, но окаченият таван с времето пожълтява или потъмнява на места, ако не е подбран правилно. А целта е банята ви да е красива, нали?

Убедихме ли ви в предимствата на различните лунички за баня? Остава ви само да потърсите професионален майстор, който да осигури безопасното им и качествено монтиране. В MaistorPlus можете да пуснете безплатна заявка за своя проект, след което ще получите оферти от професионалисти в областта. Докато разглеждате техните профили и предложения, хвърлете един поглед и на оставените оценки за работата им от предишните им клиенти.

Свързано:

Идеи за баня Впечатляващи резултати, които могат да се постигнат с лунички за баня

Скандинавска снежнобяла красота е "обгърнала" пределите на тази баня, комбинирана с тоалетна в едно помещение. Квадратната площ е голяма, затова лесно може да се разпределят и подредят различните елементи от обзавеждането така, че обликът на помещението да бъде красив и приветлив. Предимството на голямата баня е в това, че може да прибавите към интериора й вана, придружена от душ кабина например. Както е и в това помещение - така, лесно може да използвате душа когато бързате, а също и да се наслаждавате на дългите и релаксиращи моменти във ваната. От дясната страна на снимката виждаме зоната на мивката, където умивалниците са два, с красив дизайн и бял цвят, разположени върху масивна правоъгълна повърхност. А над тях - на стената виждаме и практичен шкаф, който побира всички необходими принадлежности за баня, а вратичките му са с огледален дизайн. В дъното на помещението е разположена и тоалетната, а структурата на казанчето е вградена в стената отзад. От лявата страна, на преден план е позиционирана свободностояща вана, а непосредствено до нея виждаме и красиво дървено столче, което е красив акцент на снежнобелия фон. Отделена със стъклена преграда, зад ваната е и зоната на душа. А естествената светлина и слънчеви лъчи лесно достигат до пределите на помещението, благодарение на прозорчето, от лявата страна на помещението.