Черното е винаги актуално

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 275 пъти

Черното е цвят, който винаги ще бъде актуален. И понякога най-доброто решение е да аранжирате банята си изцяло в този нюанс. А това е един стилен, красив и много дързък избор. Ако сте решили банята ви да изцяло тъмна, то не забравяйте да сложите подходяща украса.

  • Букет от бели цветя, аксесоари по парапета на прозореца (ако имате такъв) или пък просто малки акценти около мивката, ще направят помещението да изглежда завършено, кокетно и зашеметяващо.
  • Чудесна и закачлива идея е да изберете подови плочки с по-интересен дизайн. Така ще създадете повече лекота в помещението и то няма да е потискащо. 
  • Заложете на контрастни елементи, които да допълват атмосферата в банята ви. Душ панел, вана или кабина в бял цвят са страхотно решение, за да направите помещението уникално. 

Ако сме ви вдъхновили да промените банята си, не се колебайте да предприемете нужните действия за подобряването й! За професионалното изпълнение на вашите желания, се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще получите оферти от изпълнителите. Изберете този, който ви пасва най-добре и създайте банята на мечтите си!

Свързано:

Идеи за баня 5 начина да внесете тъмни цветове в банята си