Наистина топла баня

Последна редакция на 24/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 908 пъти

Хавлиите, халатите, чехлите и килимите успяват да ви сгреят, но само повърхностно. Те не премахват студа, а само го изолират. Истинското решение за зимните месеци е отопление в банята.

  • Разбира се, за целта е препоръчително да разполагате със суха част в помещението си.
  • Печките за баня вече са широко разпространени. Те превръщат престоя в банята в пълен релакс, какъвто и трябва да бъде.
  • Тук ще споменем и така мечтаното от всеки джакузи. То със сигурност би ви помагало да се сгреете и отпуснете. Да се почувствате уютно. Стига да разполагате с необходимото пространство, бихте могли да си сложите дори и надуваемо такова, което да махате, когато ви пречи.

Ако се нуждаете от помощ за инсталацията на цялостно отопление в банята, бихте могли да се обърнете към професионалните електротехници, регистрирани при нас. Още сега може да изпратите заявка за проект, която е напълно безплатна и без задължително обвързване. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която е най-подходяща за вас.

Свързано:

Идеи за баня Уют в банята - как да го постигнем?

Вляво на колажа виждате цялостно изображение на баня. Всичко в нея излъчва топлота, уют, спокойствие и дори романтика. Колкото и имагинерна да е, мечтите не са лошо нещо, защото ни придвижват напред. Дори и да не можете да поставите камина в банята си, както е на този пример, винаги бихте могли да я заместите с печката от снимката в долния десен ъгъл. Така желаната в студените зимни дни топлина ще е налице. Липсата на камина бихте могли да компенсирате с повече свещи, като показаните на снимката. Макар и да са само за специални поводи, защото е трудно да поддържате постоянно запалени свещи в мокро помещение, ефектът е божествен. С подобна релаксираща обстановка ще забравите за всяка тревога. И като идеален завършек идва джакузито. Семпло, идеално вписващо се в опростения интериор. Обърнете внимание и на дървената кофа с кърпи до камината - елемент, внасящ допълнителен уют. В горния десен ъгъл виждате подобен пример, но тук джакузито прилича повече на басейн, отколкото на вана.