Изцяло бяла и функционална баня

Последна редакция на 20/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 4 613 пъти

Да припомним отново - апартаментът е разположен на площ от едва 13 кв. м. И на това малко пространство е отделено място и за функционална баня - кутийка, но все пак достатъчна, за да побере мивка, тоалетна чиния, душ, огледало и рафт за тоалетните принадлежности. Стените ѝ са облепени с бели плочки, които отразяват светлината и създават усещане за простор, макар и напълно нереален.

Ако сте се вдъхновили и искате да видите в дома си част от показаното тук, не се колебайте да потърсите съдействието на архитекти и интериорни дизайнери в осъществяването на вашите идеи. За целта единствено трябва да заявите проекта си и да поканите на оглед изпълнителите, които ви предоставят най-добрата си оферта.

Свързано:

Идеи за баня Функционална боксониера в 13 кв. м.

На изображението виждате банята на апартамента чудо. Тя също впечатлява с малките си размери и със способността си да побере всичко необходимо. Но за разлика от другото помещение тук стилът е напълно изчистен, артистичните нотки липсват. Белият й цвят създава чувството за честота, лекота, свежест. Плочките по стените и огледалото отразяват светлината и имагинерно разширяват пространството. Издадеността на стената, в която са поместени тръбите, е превърната в практична етажерка за кърпата, четката за зъби и т.н. Вратата е прихлъзваща се, за да не заема допълнително място, когато се отвори. Тук акцентът попада върху пода, който единствен не е чисто бял. На него са налепени бели плочки с тъмни линии, които образуват малки квадратчета. По този начин отново се създава оптическа илюзия за дълбочина.