Преди и след: Как големият балкон може да се превърне в свежа градина?

Последна редакция на 08/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 165 пъти

Преди: Този балкон е огромен. Това преимущестество обаче не се използва разумно. Въпреки, че е голям, балконът не изглежда никак привлекателен. Напротив - страхотното предимство, което той има, се превръща в най-големия му дефект.  За цялостния неугледен изглед допринасят и захабените стени и повърхности. Как може да се разгърне потенциала на този иначе хубав балкон? 

След: Новото състояние на балкона е невероятно красиво. Голямата площ е превърната в балконна градина с пъстри цветя! Подовата настилка, която дори не изисква поддръжка, оставя мястото с вечна зеленина. И ето, че райската градина може да се пренесе и само в пределите на един балкон.

Не е тайна, че в градските апартаменти балконът е може би единственото място на открито, където човек може да се наслади на свеж въздух и минутки тишина. Благодарение на това място можем да се се радваме на топлите слънчеви лъчи, без дори да излизаме от апартамента. Балконът е място, където да си починем, да прочетем книга, да се порадваме на тишината или пък да споделим мисли с любим човек. Именно затова той трябва да носи усещане за уют, да бъде стилен, поддържан и да е в хармония с личните ви предпочитания.

За да превърнете балкона си в нещо съвършено и уникално, потърсете професионална помощ от експертите в областта на дизайна, регистрирани в сайта ни. Единственото, което трябва да направите, за да се свържете с тях, е да подадете безплатна заявка. До 24 часа вече ще имате готови оферти и идеи, от които да изберете тази, която съответства на предпочитанията ви.

Свързано:

идеи за тераса и балкон Преди и след: Как да трансформирате балкона си с минимални усилия?