Светлинките са перфектният завършек на райското ви кътче!

Балкон и тераса Източник

Един различен начин да придадете персонална атмосфера и уют в помещението е да добавите висящи лампички, които в съчетание със дървен панел отзад като стена, ще придадат на вашия балкон свободен и нестандартен дух. Освен това създават романтично настроение, което предразполага към приятна почивка след натоварения ден, спокойна вечеря с любимия човек или няколко минути, в които да избягате от целия свят и да се насладите на звездите.

Не се притеснявайте да експериментирате с цветовете и по-нестандартните декорации. Меките възглавнички в различни шарки, пухкавото килимче и малката масичка създават комфорт, настроение и индивидуалност на сладкото пространство. Ще е прекрасно да се събудите и да изпиете чаша кафе, наслаждавайки се на красивия си балкон.

С малки стъпки можете да освежите аурата в дома си, като направите балкона ви подходящ за релаксация, сутрешното кафе или тиха вечеря. Отрупвайки го с цветя, цветове, практични мебели, подходящи светлини и декорации, вие си осигурявате едно пространство, от което да черпите позитивната енергия, от която имате нужда.

Чувствате ли се достатъчно креативни и смели вече? Сигурни сме, че имате поне 100 идеи в главата си. Ако имате нужда от помощ за реализирането им, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани в нашия сайт. Опишете своите нужди и желания в нашата форма за задаване на проект и напълно безплатно получете различни предложения за реализацията му. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички