Цялостна реконструкция за нова визия и гледка

Последна редакция на 24/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 2 000 пъти

Ако желаете обаче драматична промяна на стила и постигане на допълнителен ефект като например максимално възпозване от гледката, с която разполагате, то може би е добре да се обърнете към фирма.

  • На проекта по-горе може да се види как новият дизайн съществено разширява пространството на терасата със залагане на отворен модерен стил, изцяло ориентиран към подчертаване на панорамната гледка.
  • Последната е допълнително отворена чрез премахване на дървените греди, които преди това я препречват и създават чувство на схлупеност.
  • В допълнение, новата мека мебел и цветя засилват усещането за стил и създават допълнителни условия за максимално наслаждаване на разкрилата се шир.

Реновирането на терасата е особено подходящо за летния сезон, когато топлите летни вечери допълнително ни мотивират за това. Промяната на откритото ви помещение може да бъде постигната с няколко прости, но съществени обновления, които не изискват огромно капиталовложение. Независимо от това, ако имате нужда от съдействие, не се колебайте да потърсите специалистите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. По всяко време може да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

идеи за тераса и балкон 5 трансформации на балкон, които ще ви заредят с настроение през цялата година