Не пропускайте декорацията и осветлението

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 195 пъти

Малките апартаменти имат най-много нужда от красива и практична декорация. Тя им придава уют и ги превръща в комфортен дом. Не се отказвайте от нея, само заради липсата на пространство, точно обратното – използвайте я. Елегантните големи огледала ще направят студиото ви да изглежда по-голямо. Мекият килим ще оформи мястото за почивка, а декоративните възглавници ще внесат свежест и цвят. Не пропускайте и допълнителното осветление – колкото по-светло е помещението, толкова по-просторно ще изглежда. Използвайте неутрални и светли цветове за обзавеждането и добавете доза характер чрез декорацията, по този начин ще се сдобиете с чудесно малко жилище. 

Успяхте ли да се вдъхновите с нови идеи за вашето малко студио? Ако вече знаете какво търсите, свържете се с доказани мебелисти:

Или директно сравнете цени: 

Свързано:

Снимки на апартаменти 3 практични идеи за обзавеждане на студио

Както много пъти сме казвали - светлите цветове са приятел на всяко малко помещение. Те отразяват светлината и правят мястото по-просторно. Тук сме ви подготвили едно чудесно студио в типичен скандинавски стил - бохемско, леко разхвърляно, без ясни форми и линии, с меки мебели и неутрални цветове. Въплъщение на ергенския живот и свободата на града. Основата са бели стени и хубав под от ламиниран паркет в светло дърво. Двата големи прозореца осигуряват много естествена светлина, която не е ограничена по никакъв начин с пердета или щори. Мястото за сън е оформено от легло и пейка за сядане, малко нощно шкафче и модерна метална лампа за четене. Холът е комбинация от различни малки мебели, които са артистично разхвърляни и могат лесно да бъдат преместени, за да се освободи мястото. Чудесният диван в графитено сиво осигурява комфортно място за почивка или допълнително легло при нужда. Цялото жилище има много младежко и лежерно излъчване, небрежно разхвърляно. Декорациите са хаотични, но като цяло следва общия стил - графика в рамка, керамични саксии с цветя и висяща крушка. В мястото няма нищо подредено или изчистено като стил и едновременно с това е постигната хармония, комфорт и много приятно и свежо излъчване - място за събирания, релакс и разговори с приятели.