Уникалните 3D ефекти

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 199 пъти

Наред с всички вече изброени характеристики, подовете от епоксидна смола имат и още едно уникално качество. Чрез тях могат да се постигнат невероятни и уникални дизайни, дори такива с 3D ефект, които ще сбъднат и най-смелите ви мечти.

  • От една страна самата смола може да бъде оцветена във всеки цвят, който пасва на вашето виждане за интериора. Могат да бъдат комбинирани цветове и дори да се постигне ефектът на мрамор.
  • За по-смелите и авантюристично настроените – под слоя от смоли може да бъде поставено предварително отпечатано изображение, по ваш избор, което да бъде запечатано под смолата. По този начин можете да постигнете триизмерен ефект за пода или да подредите под него миди, камъни и дори различни дребни предмети. 

В последните няколко години епоксидните смоли са предпочитан материал, както за изработка на мебели, така и за подова настилка в дома. Да, несъмнено цената е по-висока, в сравнение с ламинат или плочки, но и качеството е в пъти по-високо.

Ако ви допада дизайн с епоксидна смола, но не знаете как да го интегрирате в дома си, то винаги може да се консултирате със специалистите, регистрирани в нашия сайт. Имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, разгледайте мнения и на предишни клиенти и направете своя избор. Няколко клика ви делят от мечтания ремонт – не изпускайте тази възможност!

Свързано:

Подове от епоксидни смоли

Подовете от епоксидна смола могат да създадат истинско преживяване, дори в най-обикновено помещение. Благодарение на уникалната си технология, те могат да запечатат предварително избрано изображение, например 3D снимка. По този начин дневната ви може изведнъж да се превърне в морско дъно или безбрежна пустиня. Нужно е единствено да изберете подходяща тема и да развихрите въображението си. На същия принцип могат да бъдат поствани всякакви снимки, лога, надписи и други, подходящи за административни сгради или собствения ви бизнес. Тук сме ви подготвили една демонстрация на тази техника. Снимката служи за илюстрация на възможностите на епоксидните смоли. Под най-горния слой е поставено изображение, което е триизмерно. Така дневната ви може да се превърне в плаж, банята в морско дъно, а спалнята ви да е посредата на огромен водопад. Заради дълбочината и красивите цветове, най-често се използват снимки на морско дъно и вода, но в действителност няма никакви ограничения в избора на изображение. Тази техника е вдъхновена на уличните художници, които създават 3D произведения, като туристическа атракция в големите градове. Вие можете да постигнете същия ефект у дома си, благодарение на опитните специалисти, които се занимават с поставянето на епоксидни подове - бързо, лесно и ефектно. Няма никакви ограничения в големината, вида или приложението на избраното помещение, стига повърхността да е достатъчно гладка.