Инструменти като никои други

Последна редакция на 24/04/2024 от Worx

Акумулаторна бормашина WORX WX176.9

Цялата гама от инструменти на WORX можете да откриете на сайта на Praktis. Тук ще ви представим някои от интересните модели, които са донесли заслужената слава на WORX като иновативна компания. Инструментите се предлагат с гаранция от 24 месеца, а батериите за тях - с 12 месеца.

Акумулаторна водоструйка WORX WG629E

Напълно преносима, за да можете да почиствате навсякъде, където има вода – от кофа, бутилка, поток или басейн. Осигурява 10 пъти повече налягане от обикновен маркуч. Имате възможност за 30 минути непрекъсната работа (или 2-3 пълни измивания на вашия автомобил).

Бормашина WORX WX318, 810W

WORX предлагат и инструменти с кабел, които са със същото безкомпромисно качество, но на бюджетна цена. Особено подходящи са за случаите, в които не е необходима автономност на пренасянето и има наличен контакт наблизо. Представената тук ударна бормашина е с механизъм от здрава сплав – за по-голяма издръжливост. Променливата скорост и регулируемата дръжка осигуряват удобна и безупречна работа. Захващането на свредлата става без ключ, а чрез самозатягащ се метален патронник.

Отвертка акумулаторна WORX WX254.4

Със своя компактен размер, перфектен за работа „в движение“, тази отвертка е предназначена да улесни и ускори работата ви. Инструментът съхранява всички необходими накрайници в себе си, така че да са ви под ръка, когато се опитвате да намерите точния накрайник. Сменяте го с едно движение, като издърпвате горната част на отвертката, все едно зареждате пистолет. Литиево-йонната батерия 4V Max ще издържи в режим на готовност до 18 месеца и превръща уреда винаги готов за употреба.

Акумулаторна косачка WORX WG778E.9

Технологията Intellicut автоматично регулира скоростта в различни условия, за да поддържа постоянна ефективност на рязане на гъстата трева от моравата. Технологията Intellicut позволява да се регулира скоростта и мощността, за да се осигури максимално равномерно окосяване. Косачката е част от платформата за батерии WORX 20V POWER SHARE, която ви позволява да споделяте вашата литиевo-йонна батерия с останалите електрически инструменти на WORX. Осигурената мощност позволява на уреда да запълни без усилие своя 30-литров контейнер за трева.

Свързано:

Иновативните инструменти на WORX