Обзор на месец януари-майстори, ремонти и Nova TV

Последна редакция на 02/05/2024 от Борис Санчес

Първият месец на годината започна динамично и въпреки следпразничното настроение януари беше белязан с много работа и емоции.

MaistorPlus в медиите

От Новините на NovaTV се обърнаха към MaistorPlus за коментар на тема, по която сме добре подготвени:“След 20 години все повече хора ще работят онлайн“. Благодарим на репортера Мария Димитрова и оператора Огнян Пенев за хубавата тема.

-> Вижте репортажа

Майстор на месеца

През януари нови изпълнители започнаха да развиват своите профили и да трупат репутация. Пример за това е инж. Мандичев.

Регистриран през декември 2013, инж. Мандичев много умело се възползва от нашите услуги и за отрицателно време извърши 10 заявки като абсолютно всички клиенти са изключително доволни.

Майстор на месеца - инж. Мандичев

Клиентите говорят

През януари се запознахме с историята на Галина, която ползва нашите услуги от 1 година. Тя пуска първата си заявка на 07. февруари 2013. От тогава до сега Галина ползва услугите на MaistorPlus още 3 пъти като вчера изрази огромното си задоволство от една от наети фирми:

"Здравейте, бих искала да кажа, че намерената чрез вас фирма Канали пласт, която успешно се справи със задачата първия път, е вече наш постоянен майстор - все така добър и коректен. Викали сме ги още 2 пъти..."

Ние я посъветвахме да ни прати препоръка за допълнителната работа, която ще добавим към бизнес сайта на фирмата. Очакваме отговор:)

Вижте всичките заявки на Галина:

Бизнес сайт на месеца

През януари все повече майстори и фирми започнаха да персонализират своите сайтове в MaistorPlus и по този начин да привличат вниманието на клиента и да се разграничават от конкуренцията. Фирмата, която този месец отличаваме за добре подготвен бизнес сайт, е Вода БГ ЕООД.

Бизнес сайт на месеца - Вода БГ ЕООД

Основни категории:

Търсенето през месец януари беше основно в следните категории:

Така постепенно се подготвяме за старта на сезона. Ако ви потрябва майстор или фирма, не се колебайте и пуснете заявка, безплатно е:)

Свързано:

Обзор на месец януари-майстори, ремонти и Nova TV