SoHome Residential Park - гората и града в уютна връзка за Вашето бъдеще

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 5 767 пъти

В София има едно място, наречено SoHome Residential Park, където вечнозелената гора и урбанистичната атмосфера се преплитат в една уютна връзка, за да ви предложат перфектното жилище за Вашите бъдещи преживявания. 

“Ела в твоя дом” е посланието, което отправя към Вас SoHome Residential Park. Неговите създатели вярват, че всеки заслужава да живее на комфортно и красиво място, заобиколен от зеленина, където е в хармония с природата и може да се наслаждава на всичко, което животът предлага. Именно на това дава отговор  SoHome Residential Park - да бъде уютно място, където всеки да се чувства в дома на мечтите си.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Какво е SoHome Residential Park?

SoHome Residential Park е жилищен комплекс, който е разположен на площ от 35 дка в прегръдките на прекрасна гора. Състои се от 10 модерни жилищни сгради, които предлагат всички необходими удобства и комфорт. 

Жилища са изградени с висококачествени материали и със съвременни технологии, които гарантират перфектно изпълнение, без аналог. Водени от идеята, че домът е мястото, където хората могат да бъдат щастливи и да се чувстват напълно комфортно, инвеститорите постигат впечатляващи нива на качество и крайният резултат завладява сърцето и ума на всеки.


Какво прави SoHome Residential Park толкова уникален?

Това е въпрос, който вероятно всеки ще си зададе. 

SoHome Residential Park преминава границите на обикновения жилищен комплекс. Това е  място, където градът и природата се сливат в една хармонична симбиоза, отговаряща на последните тенденции за зелено строителство и свързан с природата живот. 

Ако сте eco friendly ориентирани в своите житейски принципи, ще оцените тази възможност да се насладите на спокойствието на зелените зони, парковете и градините в комплекса, където можете да релаксирате и да заредите енергия за следващите си предизвикателства. Ако пък сте активен и динамичен градски човек, ще предпочетете близостта до удобства като търговски центрове, заведения и културни институции в столицата. В едно изречение - SoHome Residential Park дава отговор на всеки.

Но предимствата не спират тук.

SoHome Residential Park е проект, който не само ще промени начина, по който живеете, но и начина, по който мислите за света около Вас. Проекта предоставя на своите обитатели най-доброто преживяване, което може да се предложи един съвременен комплекс.

Страстта на създателите към красивите и уютни домове се отразява във всеки елемент, всеки детайл, дори и най-малкия.


Защо да изберете SoHome Residential Park за свой дом?

SoHome Residential Park е перфектното място за живеене, защото предлага онова, от което се нуждае в своето активно ежедневие съвременния човек. Жилища са създадени с мисъл за комфорта и удобството на хората. Усеща се вниманието, мисълта и стремежа да се предложи на всеки желаещ перфектния дом, където грижите и стреса да отстъпят място на спокойствието и максималния комфорт. Инвеститора не предлагат просто жилище, той предоставя  възможност за изживяване на щастливи мигове с любими хора сред изискана атмосфера.

SoHome Residential Park е идеалното място за тези, които търсят модерно и удобно жилище, в което да властва спокойствие и уют, но също така и за тези, които ценят бързия достъп до градския живот. Жилищният комплекс се намира на минути от центъра на София, като в същото време предлага балансираща връзка с природата и уютно усещане за домашен комфорт. Съблазнителната му локация е само началото на изживяването, което можете да очаквате от живеенето в So Home Residential Park. Определено място, където можете да се почувствате добре и да създадете спомени за цял живот.


Съвършеното жилище

Това не е просто дом, това е дом, където чувствата и усещанията говорят преди думите. Това е жилище - отговор на Вашите мечти и критерии. От първия до последния апартамент е внимателно проектиран, за да бъде уникален, функционален и модерен и да предложи комфорт, стил и възможности за персонализация.

 В комплекса ще намерите широка гама от апартаменти с една, две и три спални, където всеки един е създаден с внимание към детайлите и мисъл за комфорта на всеки член на семейството.

Просторни, уютни и модерни жилищата са ориентирани на юг, в изграждането на които са вложени висок клас естествени материали, в стремеж да се постигне максимална енергийна ефективност.

Жителите на комплекса разполагат и с богато разнообразие от удобства, сред които изцяло оборудвани фитнес зали, спа центрове, както и открити и закрити басейни. Паркът е изцяло охраняван и предлага голям брой паркинг места, които са на разположение на всеки един от жителите. Освен това, за най-малките на разположение са детски площадки и зони за отдих, където може да се насладите на спокойни и споделени с близки хора моменти.


Започнете своето преживяване наречено So Home Residential Park сега

 

Вече познавате SoHome Residential Park -комплексът,  който съчетава свежестта на зелената гора и съвременния градски живот. 

Инвеститорът Хъс Инвест е един от водещите инвеститори в сферата на недвижимите имоти в България. So Home Residential Park е първият инвестиционен проект в сферата на жилищното строителство, в който е вложено много старание и висок професионализъм. За неговата реализация са избрани материали от водещи световни производители на фасадни облицовки, дограма, стъкла, асансьори.

С право можем да определим  SoHome проект с три думи – естетичен, функционален и дълговечен, отговарящ на най-високите световни стандарти за качество и комфорт.

В SoHome Residential Park собствениците на имоти не са просто клиенти - те са част от едно голямо семейство.

Какво още можем да добавим? Освен не губете повече време. Започнете своето преживяване наречено SoHome Residential Park още сега. Нека Вашите мечти за модерен, “зелен” и комфортен дом се превърнат в реалност.


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта

Нов проект