За запазване на природата - Karcher и български журналисти обособяват нова екопътека във Витоша.

Публикувано на 01/06/2023 от Стоян Иринков | Последна редакция на 12/06/2023 | Видяно 4 747 пъти

След успешното сътрудничество на Karcher и екипа на екопътека "Невястата" в Родопите, компанията отново се ангажира със запазването на природата чрез подкрепата на нов проект. Заедно с представители на медиите обособиха една нова екопътека в невероятната планина Витоша. Този проект отново демонстрира ангажимента на Karcher към опазването на природата и сътрудничеството с обществото, за да създава устойчиви и красиви места за релаксация и активен отдих.

Съвместната инициатива започна със събиране на представители от медиите, които се присъединиха към екипа на Karcher. Заедно те се насочиха към обособяването на нов пешеходен маршрут, който тръгва в дясно от Симеоновския лифт в планината Витоша. Акумулаторните градински уреди на Karcher се превърнаха в незаменими помощници при почистването и поддръжката на този нов маршрут. Благодарение на тях, екипът успя да обособи екопътеката, като осигури безопасност и удобство за посетителите.


Журналистите, които участваха в проекта, също допринесоха за неговата успешна реализация. Те бяха активно включени в подготовката и изграждането на новите дървени греди по екопътеката. С помощта на акумулаторните верижни триони на Karcher, те извършиха необходимите рязания и допринесоха за възстановяването на мостчето в рамките ѝ. Този нов елемент допълнително обогатява преживяването на посетителите, предоставяйки им възможността да се насладят на пълната красота на планината Витоша.

Създаването на новата екопътека във Витоша е истински успех за сътрудничеството между Karcher и медиите. Това партньорство не само допринася за опазването на природата, но и подпомага осъзнаването на важността на екологичното и устойчивото развитие. Кarcher продължава да бъде световен лидер в иновативните решения за почистване и градинска поддръжка, като същевременно инспирира и мотивира други компании и индивиди да се включат в грижата за околната среда.

Новата екопътека в планината Витоша представлява обединение на съвременните технологии и природата, което създава вълнуващи преживявания и възможности за откриване на красотата на това изумително място. Karcher и медиите с гордост съобщават, че това е само началото на един нов път, който ще продължи да обединява иновации, отговорност и природата във взискателен и същевременно хармоничен танц за опазване и наслаждение на нашата планета.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта