SYNEGO SLIDE – плъзгащи се врати и прозорци за желания дом

Публикувано на 12/09/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 14/09/2022 | Видяно 6 704 пъти

Не е нужно да правим компромиси при обзавеждането на дома си, за да чувстваме топлината, комфорта и уюта всеки път, когато се приберем. Както не е нужно да се колебаем, докато сбъдваме мечтите си. Един от най-важните фактори за създаване на желания от нас дом е пространството. От това с колко място разполагаме и как подреждаме вещите си зависи и как се чувстваме вкъщи. Затова различните варианти SYNEGO SLIDE на REHAU (научи повече тук – https://www.rehau.com/bg-bg/synego-slide) осигуряват максимална гъвкавост – иновативни, модерни плъзгащи се врати и прозорци, които се отварят и затварят без усилие, с лесни за използване дръжки. Вече не се налага да местиш цветята от перваза, когато проветряваш. Или да пренареждаш мебелите, за да отвориш вратата. С интелигентните концепции на REHAU пестиш възможно най-много пространство.


SYNEGO SLIDE гарантира топлина и спокойствие

SYNEGO SLIDE гарантира не само топлина, но и спокойствие, като използва шумо- и топлоизолационни стъкла, които намаляват шума до 20 пъти. Звукът на забързания живот навън остава пред вратата. Системата SYNEGO ти позволява да се потопиш в тишината, да се насладиш на почивката си и да усетиш уюта на дома си. Перфектно прилепващото по периферията уплътнение позволява високо ниво на херметичност при проливен дъжд. За моментите, в които навън, макар и красиво, е студено, а топлината и комфортът стават още по-привлекателни.


Защити дома си

Сега е по-лесно и да защитиш дома си– SYNEGO SLIDE постигат клас на устойчивост на взлом до RC 2. Проблем за крадците заради времето, което ще им коства, и заради нуждата от употреба на тежки инструменти.

SYNEGO SLIDE е инвестиция в бъдещето, която ще ти се отплаща всеки ден. Освен за себе си и за дома си с REHAU се грижиш и за опазването на планетата. Продуктовият знак EcoPuls гарантира съдържанието на 40%-75% рециклиран материал. Със SYNEGO SLIDE REHAU допринася за пространството и уюта в твоя дом. С различни варианти – гъвкави, иновативни и модерни. Осигурява топлина, спокойствие и защита. Защото твоите желания при обзавеждането, пестенето на място и новите ти прозорци са от голямо значение!


Как да поръчаш?

Как да намериш лесен начин да поръчаш online, да избереш вида профил, система, цвят и обков и да се свържеш с производителите виж на https://www.rehau.com/bg-bg/zapitai-za-prozorci

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта