Спални в бохо стил

Публикувано на 19/05/2023 от Ирена Петрова | Последна редакция на 19/05/2023 | Видяно 3 447 пъти

Цветни, шарени, различни - има защо да обичате спалните в бохо стил. Той просто преобразява пространството и го прави една идея по-всело. Ако сте от типа хора, които харесват разнообразието от тонове, текстури и уютни акценти, които карат сърцето ви да трепти, бохо стилът може да е този за вас. Тук сме, за да ви помогнем да декорирате своята перфектна бохемска спалня. Тъй като прекарвате най-много време в нея всеки ден, дори да не е в будно състояние, струва си да я украсите с бохо мебели, акценти и предмети, независимо дали това е пачуърк диван, пухкав килим или монтирани на стената кошници.

Тъй като няма универсален подход за проектиране с бохемски начин на мислене, вероятно можете да намерите дизайн, който пасва на вашата индивидуалност и стил на живот не другаде, а в самите себе си. За да ви улесним, създадохме тази колекция от идеи за бохемска спалня.


Основи на бохо стила

Когато става въпрос за създаване на успокояващ бохо оазис във вашия дом, приглушените тонове са ключови. Неутралното спално бельо и юрганите ви дават платформата, от която се нуждаете, за да поръсите ярки цветове с декоративни аксесоари. От живи декоративни възглавници и уютни одеяла до тъкани възглавници и стенописи, възможностите за творческо изразяване са безкрайни! Ако има нещо, което царува вярно за бохо визията, то е, че прекаляването е добре дошло – приказни светлини, растения, гоблени, китове… всичко, което говори за вашия уникален стил, но най-важното е да поддържате среда, която се усеща като успокояващо бохо светилище.


Поддържайте своите съкровища

Трупането на всяко възможно нещо, което притежавате върху нощното шкафче, няма да стои добре. Вместо това, поставете вашите съкровища, които добавят бохо и домашно настроение. Свещи, лампи, стъклени буркани, вдъхновени от бохо стила, и няколко книги, изкусно подредени на страничната масичка, наистина правят различно впечатление и придават вид на бохо стил, достоен за всички тези трудно спечелени съкровища.


Леглото и други възможности

Добавете платно, картина или окачете гоблен, за да създадете визуален интерес. Изборът от декоративни огледала е друга възможност за създаване на нежно въплъщение на усещането „повечето е повече“, с което бохо е толкова добре известно, като същевременно изглежда събрано, но без усилие.

Дървените и ратановите мебели не подлежат на обсъждане, когато подготвяте бохо спалня, а леглото ви е чудесна възможност да въведете някои от тези основни суровини. Таблите от въжета и ратан се вписват точно в пищна бохо спалня. Дали ще изберете легло с дива органична форма или нещо грандиозно, зависи от вас и това е красотата на бохо. Сладки сънища!

Нуждаете се от интериорен дизайнер? Свържете се с някой от нашите специалисти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта