REHAU – иновативност в сферата на прозоречните решения

Публикувано на 01/07/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 03/07/2022 | Видяно 6 690 пъти

През прозорците гледаме света и той вижда нас. А също така даваме път на светлината и уюта вътре в дома си. Именно с тази цел вече 25 години REHAU предлага на българския пазар качествени решения за прозорци, с които усещаме комфорта вкъщи с всичките си сетива.

REHAU е международна марка с богат опит. Това, което ѝ отрежда водеща роля не само в България, но и в чужбина, е непрестанния стремеж към развитие и иновации, нещо, което лесно можем да видим в производството на прозорци.

Качеството на REHAU е инвестиция в бъдещето, която се отплаща всеки ден. С мисъл не само за комфорта и стила на дома, но и за неговата практичност и ефективност, прозоречните решения на марката изолират от външни шумове, дъжд и влага, а в дългосрочен план намаляват разходите за отопление.

На изложението World of Windows 2022, в началото на юни, REHAU представи многобройни иновации в сферата на строителството, които доказват традициите и нестандартния почерк на компанията в това да проектира и предлага водещи решения за прозоречния бранш. Част от иновациите, до които имат достъп българските потребители са:


SYNEGO Slide

Интелигентна плъзгаща се система за елегантна връзка между вътре и вън, която има отлични шумо- и топлоизолационни качества. Плъзгащите се прозорци и врати позволяват отваряне, което пести място с впечатляваща лекота при движение – бързо и лесно, почти от само себе си.


Window.ID

REHAU Window.ID увеличава ефективността на прозореца през целия период на ползване. Това е дигитален паспорт, който гарантира проследимост и качество на услугите от производството до неговото рециклиране. Представлява лесен за сканиране код, който събира пълната документация и я прави достъпна при необходимост. Така оптимизира процесите, гарантира сигурност и създава потребителска лоялност и удовлетвореност.


Connect

Посредством 6 кратки въпроса онлайн, относно проекта на клиента, дигиталната платформа REHAU Connect дава възможност бързо и лесно да се направи запитване за оферта. То се обработва с приоритет, след което REHAU се свързва с клиента за допълнителни уточнения, избира най-сигурния и компетентен партньор в неговия регион и подпомага достигането на високо качество на крайния продукт.


Устойчивост

EcoPuls е знакът, с който REHAU заявяват обещанието си към опазването на планетата и управление на рециклирането с поглед към бъдещето. Рециклираните материали, които се използват за създаване на прозорците, маркирани с EcoPuls, осигуряват възможно най-висока степен на устойчивост.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта