Интернет за дома по 1 лв. на месец за първите три месеца с Yettel

Публикувано на 13/06/2022 от Радина Петрова | Последна редакция на 13/06/2022 | Видяно 7 181 пъти

За много от нас животът в професионален и личен план се промени драстично през последните години. Интернетът ни предлага все повече опции – да работим, да пазаруваме да се усъвършенстваме и да придобиваме нови знания, и всичко това от комфорта на дома ни. Във връзка с това интернетът, освен удоволствие, е и необходимост, което означава, че ни е необходима високоскоростна, надеждна връзка, и разбира се – без ограничение. През месец юни имате възможност да се възползвате от невероятната оферта, предлагана от Yettel. Всеки, подписал договор в рамките на месец юни, получава промоционален абонамент само по 1 лв.на месец за първите три месеца.

Услугата на Yettel ви предоставя бърз, безкабелен и неограничен интернет през 5G мрежа. Преди да подпишете договора си, имате възможността да проверите дали има покритие на желаното от вас място – ето тук.


Вкъщи заслужава най-добрата мрежа

Услугата „Интернет за дома“ се предоставя с 5G оборудване, което зависи от техническата възможност на адреса и бива два типа - комплект за външна инсталация или вътрешно устройство. При проверка на адрeса, системата на Yettel автоматично ще идeнтифицира кое е най-подходящото оборудванe, както и възможната достижима скорост. Потребителите могат да се възползват  от висок клас Wi-Fi рутери – поддържащи последния Wi-Fi стандарт 6, както и възможността да свържете едновременно до 128 устройства . Услугата „Интернет за дома“ се предлага в три варианта:

  • Интернет за дома 50 – скорост на сваляна до 50 Mbps
  • Интернет за дома 100 – скорост на сваляне до 100 Mbps
  • Интернет за дома 300 – скорост на сваляне до 300 Mbps *Месечните абонаментни планове за услугата стартират от 15,99 лв./мес.
  • Със стартирането на 5G мрежата на Yettel през 2021 година, и непрекъснатото развитие на мрежата, услугата Интернет за дома вече се предлага в над 200 населени места в България, покривайки 1.7 милиона домакинства.

Научете повече за услугата „Интернет за дома“ в уебсайта - Интернет за дома | Yettel - Намери баланса си! .



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта