„АмонРа Енерджи“ доставя соларно оборудване на световни производители от днес за утре

Публикувано на 25/11/2022 от | Последна редакция на 08/03/2023 | Видяно 6 705 пъти

Търсят се партньори-инсталатори 

Навярно знаете, че един фотоволтаик на покрива може да спести до 100% от сметката за ток, стига проектирането да е добре направено. Както и че 1 мегават инсталирана мощност се изплаща само за 2 години при сегашните цени на тока. Възможно е вече да сте пробвали да си поръчате различни елементи на една фотоволтаична система директно от световния й производител. Но сте ударили на камък – цените са по-високи от прогнозния ви бюджет, доставките се бавят неимоверно дълго, а когато най-накрая поръчката ви е изпълнена, се оказва, че заради един липсващ болт не можете да сглобите своята соларна система.  

В България вече има фирма, от която може да се поръча онлайн, на място или по телефон соларното оборудване на водещите световни марки. И то да бъде доставено „от днес за утре“! „АмонРа Енерджи“ АД е един от утвърдените доставчици на всички елементи за една фотоволтаична система. Фирмата поддържа на склад в базите си в София, Солун и Букурещ около 5000 соларни артикула като фотоволтаични модули, инвертори, покривни конструкции, батерии и др. 


Постоянна наличност на premium световни марки

На крайни клиенти и инсталатори се предлагат продукти на premium световни производители на фотоволтаични системи за трите сегмента на пазара: residential – от 30 до 50 KW, сommercial – от 50 KW до 2 MW, utilities – големи промишлени паркове за производство на енергия. „АмонРа Енерджи“ не само осигурява постоянна наличност на всички компоненти, но и съдейства при доставката на големи мощности директно от производителя. 

В областта на  фотоволтаичните панели фирмата поддържа постоянно следните основни марки: JA Solar, SunTech, Canadian Solar, ZnShine, Trina Solar и  SunMan. Повечето от тези марки са оценени от Bloomberg New Energy Finance като 100% „банкируеми“ и са в първия стълб на соларната енергетика. Може да се доставят панели и за специфични цели, например гъвкави или с малък размер.

Инверторите, които „АмонРа“ предлага, са на  Sungrow Energy, SAJ, Growatt и Fimer. И те са от първия стълб в соларната енергетика според Bloomberg New Energy Finance.

Акцентът при конструкциите за соларните системи е върху покривните, като най-голямо е търсенето на холандската марка Esdec Solar, най-големият доставчик на покривни соларни конструкции в света. 

Освен соларни панели, инвертори и покривни конструкции, „АмонРа Енерджи“ предлага и горивни клетки, батерии, структури и компоненти за сглобяване, свързване и монтаж. Особено внимание се отделя на системите за съхранение. При тях фирмата има собствени разработки и модели, които се продават в 15 държави.


Обучение, сервиз, гаранции

„АмонРа Енерджи“ е и сертифициран сервизен център на всички световни марки, които предлага. Компанията има обучителен център за монтажниците и екипите им за работа с продуктите на всяка соларна марка. Соларните панели са с 12-годишна гаранция от производителите, а инверторите – с 10-годишна. При последните има възможност за дистанционен мониторинг с управление на енергията спрямо борсовата цена. За всички соларни продукти „АмонРа Енерджи“ поддържа непрекъснат контакт с производителите и осигурява поддръжка 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Заявките към сервизния център се изпълняват за 1 денонощие. 


50 специалисти, 75-годишна експертиза в енергетиката

В „АмонРа Енерджи“ работят над 50 специалисти по соларна енергетика. Те имат опит в инсталирането на соларни системи и покривни централи на Балканския полуостров и в Централна и Западна Европа. Предоставят консултации за избора, планирането, проектирането, изграждането и инсталирането на различни фотоволтаични системи. 

Фирмата е логично разширение на дейността на „Централна Енергоремонтна База“ ЕАД – предприятие със 75-годишна експертиза в енергетиката. „Нашата цел не е да сме на пазара за 2-3 години, а за доста по-дълъг период. Знаем, че инвестициите в соларна енергетика са дългосрочни. Затова не правим никакви компромиси с качеството. Търсим партньори инсталатори, с които да си помагаме взаимно с предложения и техническа поддръжка“, заключават от компанията. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта