Очарователно еко жилище, изработено от рециклирани материали

Публикувано на 14/01/2018 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 12/01/2018 | Видяно 2 408 пъти

Натовареното и забързано ежедневие все повече взема превес над живота ни. Връзката с природата е заменена от технологии, а свежите елементи влизат в интериора на дома, за да внесат търсеното спокойствие. Днес ви предлагаме едно малко бягство от всекидневния трафик. Мястото е  Букурещ, Румъния, а това невероятно еко жилище се побира в скромните 48 кв.м. Външната тераса е напълно интегрирана с вътрешния дизайн и всяко помещение впечатлява с красиви форми и стилна визия. Вдъхновихте ли се от естествения материал и свежестта? Свържете се с най-добрите интериорни специалисти, регистрирани на платформата MaistorPlus, и освежете облика и на вашия дом.


Компактният еко дом посреща с впечатляващ екстериор

Обиколката започва още от малката пътека, направена от естествен камък. Екологичен, нестандартен и функционален – с тези определения може да опишем красивото жилище. Специално внимание обръщаме на екстериора, който успява да вдъхнови още с първия поглед. Той носи хармония, благодарение на растителната и горска обстановка. Необикновените форми се отличават и придават артистичност. Заложено е на детайлите чрез направеното езеро, а наредените фенери предлагат романтичната и светла вечерна обстановка. Всичко е балансирано и преминаването през естествените материали е плавно. Предназначен е за хармонични личности, които търсят спокойствието, екосъобразния начин на живот и красивите гледки. Ако успявате да се идентифицирате с което и да е от тези определения, то непременно откраднете някоя от хитрите идеи.


Кухнята впечатлява със семпла визия и красиви детайли

Помещението за хранене е разположено в единия ъгъл на дома. Гъвкавото жилище предлага съчетаване на семпъл дизайн с елегантно и модерно кухненско пространство. Контрастът е поставен между стария стил и новаторството чрез древните детайли и иновативните технологии. Основният материал е дървеният, което внася голяма доза уют и спокойствие – търсено усещане за най-важната стая в дома. То е допълнено от белите стени, превръщащи малкото място в просторно и свежо. Елегантният кухненски модул придава стилна визия и допълва цялостното модерно излъчване. Ведно са събрани кулинарен кът и място за похапване, така че домакини и гости могат да опитват приготвяните вкусотии, веднага щом са готови. 


Уют и комфорт в дневната

Светлите нюанси и дървеният материал са на почит в еко жилището. Интериорът включва минималистичния стил, за който е характерно свободното пространство и липсата на излишни мебели и елементи. Хармонията цари в цялото помещение – тя идва от съчетаването на естествените материали, семплите форми и красивата визия. Освен дневна, част от общото пространство е предвидено за трапезария. Масата за хапване е разположена в непосредствена близост до прозореца, което позволява на семейството да се наслаждава на прекрасната гледка. За да се избегне от прекалено изчистения дизайн и скучноватия стил, е заложено на шарени столове, внасящи пъстрота на общия фон. 


Арт детайли в модерното жилище

Отделните елементи са доказателството за вложените сърце и душа в декорирания дом. Тук, наред с красивия екстериор, който видяхме в началото, свежите детайли придават една очарователна визия. Малките допълнения към обикновените мебели успяват да им придадат нужното очарование. Обособеното помещение за релаксация лесно може да се привърне в любим кът, след като се добавят определени елементи. Окаченият плакат на стената ще внесе артистичност, а внедряването на неизползваеми на пръв поглед, но симпатични фрагменти, ще впечатли всеки посетител. Най-важното остава личната задоволеност и възможността за отмора след дълъг, тежък ден. Къде по-добре бихте могли да търсите спокойствието, освен на удобния диван в дневната?


Малката спалня балансира жилището и носи спокойствие

В спалното помещение е заложено на удобството. Обособеното пространство се намира точно над дневната и разполага с оскъдно място. За сметка на това не е спестено от красивата визия. Собственици и дизайнери са се придържали към основния стил на жилището – удобството, светлите нюанси и естествените материали. Нежното присъствие на розовото и лилавото придават балансираност и хармонично допълват малкото таванско пространство. Постигането на подобно равновесие изисква ясна идея за завършената интериорна картина.

Съчетаването с екосъобразност и конвенционална форма на енергия могат да усложнят нещата, но ако все пак имате изграден план за дома си, който искате да осъществите, то открийте точния майстор за своя интериорен проект. Направете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и се свържете с доказаните професионалисти. В рамките на денонощие ще получите оферти от изпълнители, близо до вас, ще можете да изберете тази, която максимално покрива изискванията ви. За да е още по-лесен изборът ви, всеки от специалистите разполага със собствен бизнес профил, където можете да разгледате репутацията му и завършени вече задания. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта