Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн

Публикувано на 14/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 13 436 пъти

Детската стая трябва да е най-просторното, свежо и пъстро място в дома. Необходимо е да осигурим удобство и безопасност за децата си с красиви и функционални мебели. За съжаление, често се налага да отделим твърде много пари за целта. Тук идват на помощ палетите - практични, евтини и даващи купища възможности.

Потопете се в света на детските мечти с интересните предложения, които ще ви представим. Ако решите да изпълните някое от тях, разчитайте на професионална помощ, за да улесните процеса и да се радвате на качествени резултати.


Табло за легло от палети

Най-сетне място в стаята, за което няма да се притеснявате, ако детето ви пожелае да направите дупки и да закачате разни неща. Функционалността на таблото за легло от палети е неоспорима - освен красива предпазваща бариера, това е и мебел, която лесно се подменя и ремонтира, в случай че бъде повредена.


Стенен органайзер за книги и учебници

Когато става въпрос за подредба на детските книжки и учебници, шкафът невинаги е най-доброто решение. Там понякога пада голямо ровене и настава същински хаос. Подредете прилежно всички принадлежности за четене на своето дете, посредством тези красиви и семпли рафтове от палети. Така всичко, което се опитвате да откриете, ще бъде точно пред очите ви!

Виж още: Практични вещи от палети за дома


Перфектното място за играчките

Органайзерът за играчки вече може да бъде лек, със семпла конструкция, лесен за поддръжка и да заема малко място. Използвайте дървени палети и направете най-практичния шкаф за играчки на детето си. А ако желаете по-забавен и интересен дизайн, винаги бихте могли да го боядисате в някой светъл или ярък цвят, както и да използвате комбинация от различни тонове.

Виж още: Направи си сам табло за легло от палети


Весела къщичка за игра от палети

Почти всяко дете си мечтае да си има собствена мини-къщичка за игра в стаята. С изобретателност и минимален бюджет лесно можете да изградите такава, използвайки палети. Сами виждате, че финалният вид на тези дървени конструкции е много приятен и свеж.


Големи проекти от палети за цялостен интериор

Истината е, че почти всичко в стаята на вашето дете може да бъде изработено от палети. Легла, бюра, столчета, декоративни стени, гардероби и кътове за игра. Не лишавайте малките авантюристи от нито едно удоволствие, което може да обогати въображението им и да направи детството им по-щастливо и забавно!

Доверете се на най-добрите специалисти, за да сътворите невероятни мебели за жилището си. Заявете проект безплатно в MaistorPlus, за да получите конкурентни оферти от професионалисти, заедно с информация за техните бизнес профили и потребителски оценки. Позволете ни да ви съдействаме, за да вземете най-доброто решение за вашия дом!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта