Практични вещи от палети за дома

Публикувано на 26/02/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 16 764 пъти

Следващите предложения ще ви покажат колко благоприятна е структурата на палетите за претворяването им в практични етажерки за дома. Необходимо е дървеният елемент да се постави до стената и здраво да се закрепи за нея. Лесно се монтират лавици на тази основа. Оцветяването оставяме на вашето въображение, а подреждането на книги и предмети на потребностите ви.

Структурата е удобна и за друго практично приложение-чудесна стойка за велосипеди.

Виж още: Как да направим уникални бурканчета за подправки


Легло за домашен любимец

Целите палети могат да се разглобят и да се използват като отличен източник на качествен дървен материал за направата на различни мебели. След това винаги остават малки парчета. От тях можете да сковете легло за вашето куче или коте. Така ще зарадвате домашния любимец като му създадете удобство.


Практични вещи от палети за дома

Дървените палети могат да се превърнат в удобно и красиво допълнение на всяко жилище. Те са почти безплатни. Могат да се разглобяват, режат, заглаждат, боядисват. Това позволява на фантазията ви да се развихри и да намери безброй приложения на цели палети или части от тях. Ще ви помогнем с няколко практични предложения. А ако искате по-специално обзавеждане за дома си, ви препоръчваме да се обърнете към специалисти по изработка на мебели, заявката е безплатна!


Поставка за обувки

Разхвърляните обувки в коридора не са приятна гледка. Ето един полезен и много икономичен начин за подреждането и съхранението им. Тук не са нужни никакви дърводелски умения.


Практично бюро

Това е пример за едно лесно изпълнимо и евтино решение на проблема с липсата на бюро. Необходими са ви само една палета, четири крака (може да се използват подръчни материали) и плоскост. Има и различни други варианти на бюра от палети.


Сложете край на захвърлените обувки

Задължително е само доброто почистване и здраво захващане на една палета вертикално за стената. Бихте могли и да я боядисате. Това оставяме на вашата фантазия и творчество.


Огледало–пчелна пита

Разбира се, не е необходимо да спазите точно тази форма на елементите на огледалото. Важна е използваната основа. А това е още една идея за приложението на палети-в ролята на опорна конструкция.


Истински шедьовър

Вашата креативност ще ви подскаже и много други практични приложения на палетите. Ще се радваме да ги споделите с нас! А ако предпочитате мебели по поръчка, в MaistorPlus ще откриете опитни специалисти, разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Не се колебайте да заявите вашия проект за обзавеждане още днес!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта