Превърнете детската стая в забавна образователна зона!

Публикувано на 26/07/2018 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 01/07/2018 | Видяно 2 717 пъти

Широко разпространена е максимата, че човек се учи, докато е жив. Смело допълваме, че този процес стартира още преди малкото човече да е направило първите си плахи стъпки. Детските очи са жадни за знания и поглъщат света наоколо с отворено съзнание и чисто сърце. Важно е да стимулираме въображението и любознателността у децата си, докато ентусиазмът им все още достига върхови стойности. Един прекрасен начин това да се случи, е чрез подходяща интериорна среда, част от която са занимателните игри. В настоящата статия ще ви дадем конкретни идеи, с помощта на които лесно ще превърнете детската стая в забавна образователна зона. А при необходимост от практични съвети, свързани с обзавеждането на личния кът на хлапето ви, обърнете се към професионалистите, регистрирани в нашия сайт.


Цветове, форми и числа превземат детската чрез дървена играчка!

Източник

Едно от първите неща, на които се опитваме да научим децата си, е да различават цветовете и формите. Също и да броят, на първо време поне до десет. За да си гарантирате по-добър и бърз ефект в това начинание, направете част от интериора на детската тази образователна дървена играчка. Материалите, от които е изработена, са с високо качество и безопасни за здравето на малчуганите. Комплектът съдържа 15 части и с негова помощ, чрез забавна игра, хлапетата с лекота започват да различават геометрични фигури, багри и цифри. След като тези знания бъдат усвоени и цветните елементи станат непотребни, винаги можете да ги използвате за авторски проекти при декорирането на дома.


Опознайте календара и часовника с дървена играчка “Времето”

Времето има много измерения, а самата дума може да се похвали с различни нюанси на значението си. Голяма част от тях малкото човече ще научи чрез забавна дървена игра с времевите параметри. По дървото на същата са се покачили весели животинчета, които помагат на детето да се запознае със сезоните, да разпознава календара като дати и месеци. Наред с това ще разучи часовника, ще добие представа и за метеорологичната прогноза. И всичко това ще се случва през призмата на забавлението, което е гаранция за придобиване на дългосрочни познания. Пъзелът се състои от 9 елемента и е подходящ за деца над 36-месечна възраст. 


Поберете целия свят в детската с магнитна карта!

Хлапето ви може да се превърне в истински откривател на континенти, ако има на стената в детската си една магнитна карта на света. Същата е нарисувана от френския художник Оливър Хюет, който над 15 години създава илюстрации за детски книжки. Това безспорно повишава естетитическите ѝ качества и я прави не само ефективен образователен, но и атрактивен интериорен елемент. Освен че е добро въведение по география, картата помага на децата да се запознаят с животните и характерните им ареали на обитаване. Засилва и творческия потенциал, тъй като с помощта на фигурките могат да се родят цели приказни сюжети сред земи и океани.

Вижте още: Задължителни за бебешката стая - тези страхотни играчки ще внесат цвят и настроение у дома


Време е за пазар с детска играчка магазин!

Децата истински се забавляват, докато са на пазар заедно с вас. Особено в моментите, когато щурмуват с боен вик щандовете с лакомства с твърдото намерение да пренесат цялото им съдържание в пазарската количка. Разбира се, все някога ще се наложи сами да се справят с покупките. Подгответе ги за това време, като обзаведете детската стая с играчка магазин. Тя е изработена от дърво и хартия, със старовремски дизайн, и ще бъде истинско чаровно присъствие в интериора. В комплекта ѝ ще откриете опаковки, торбички, щайга, изкуствени плодове и зеленчуци, даже и касов апарат. Подходяща е за деца, навършили 3 години. 


Събудете дремещия строител в детето си с дървен конструктор!

Източник

Децата обожават да играят с къщички, затова е винаги добра идея да им осигурите такива в детската стая. А още по-хубаво е да ги провокирате да си построят сами приказна къщурка, като им вземете дървен конструктор. Бъдете готови да намирате навсякъде из дома си всичките 135 части, от които е съставен. За сметка на това можете да бъдете спокойни, че елементите му са оцветени с напълно безвредни за детето бои на водна основа.

За още професионални идеи как да превърнете образователните игри в хармонична част от интериора, свържете се с препоръчани дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и в кратки срокове ще получите оферти, които да сравните. Запознайте се с бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители. Ако откриете сред тях подходящия за вас, наемете го, и след финализиране на проекта ви, споделете оценката си в платформата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта