7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното

Публикувано на 17/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 1 946 пъти

Дори да дадете пълен напред с този лъскав представител от семейство безжични мишки, няма опасност да ви глобят за превишена скорост. Бързо ще ви закара до която точка на света пожелаете, само с един клик по предния капак. Още по-хубавото е, че няма нужда да наемате гараж, тъй като паркомястото винаги се пази редом до компютъра.


Безжично и ергономично

Този модел безжични мишки постига революция в дизайна и ергономичността. Могат да се използват докато са поставени върху бюрото или да се сложат на ръката и да се манипулира с тях от въздуха.


7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното

Използвахте я, за да отворите тази статия. Толкова много от действията ви, при работа с компютър, са свързани с нея, че почти се е превърнала в продължение на ръката ви. Всичко е още по-улеснено, след като съобразителни умове решиха да лишат от вечно пречещия кабел немалко нейни представители. Вече се досещате, че говорим за повелителката на кликанията и скролванията - компютърната мишка. Иновативността завладя не само функционалностите, но и визията на този продукт, и тук предстои да се запознаете със 7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното. А за да се радвате на винаги добре работещи уреди, доверете се на професионалистите, регистрирани при нас.


Вече сте в играта

Професионалните геймъри биха се зарадвали искрено на тези безжични мишки. Наред със стандартната им функция за сърфиране из интернет, те представляват и джойстик, с който лесно може да се влезе в играта и да се остане в нея с далеч по-голям комфорт. Разстоянието от монитора, където се развива действието, е без значение за тези безжични мишки, стига да се запази добрата видимост.


Това също е от семейство безжични мишки

Вярвате или те, горе на снимката също виждате компютърна безжична мишка. Слага се върху ръката и по този начин дайствието с нея е далеч по-улеснено, а и не заема място.

Вижте още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Елегантно докосване

Създателите на безжични мишки тук са решили да заменят обикновения клик с едно просто докосване. Добавили са колелца за още по-лесно придвижване и навигиране и са облекли всичко това в радваща окото елегантност.

Вижте още: Как да почистваме и предпазваме клавиатурата на лаптопа


Безжични мишки поставят златото директно в ръцете ви

Оказва се, че златото може да достигне ръцете ви и под формата на компютърни безжични мишки. За някои това може да е излишно разхищение на благородния метал, за други - още един начин да се обградят с блясък.


Влезте в орбита

Не знаем дали има безжични мишки в космоса, но тази подозрително прилича на избягала оттам. Може да се върти в кръг и осигурява много по-гъвкава и широкообхватна навигация. Съвместима е както с PC, така и с MAC. Единственият ѝ недостатък е, че все още не се е научила да лети.

Какъвто и да е дизайнът на вашата мишка, или дори да нямате съвременни безжични мишки, можете смело да потърсите помощ за поправката на някой уред у дома. Доверете се на нашите специалисти, като изпратите безплатна заявка към тях, а в отговор ще получите конкурентни оферти. Сами избирате на кого да възложите работа, а след изпълнението ѝ можете да оставите своя отзив в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
28 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта