Високотехнологични легла от бъдещето

Публикувано на 21/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 9 982 пъти

Тук трябва да наблегнем на това, че леглото от бъдещето ще е изключително мултифункционално. То ще бъде модерно творение на интериорния дизайн с вграден телевизор, игри и дори домашно кино, а също така - компютър и работно бюро.

Виж още: Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята


Вградени сензори в леглата

"Умното легло" ще е снабдено със сензори, които ще следят физическото състояние на човека и ще го предупреждават, ако получи инфекция, инфаркт и други заболявания или физически неразположения. Ще бъдат вградени и датчици за опасност от крадци и нападение по време на сън.


Високотехнологични легла от бъдещето

Леглото е мястото, където прекарваме около 40% от живота си. То неслучайно е наречено сърцето на дома. Ето защо в тази област непрекъснато се правят иновации и спалнята, каквато я познаваме днес, с течение на времето непременно ще се преобрази. Постепенно ще се наложат интелигентните легла, които ще изпълняват много функции. Те задъжитено ще отговарят на все по-нарастващите изисквания на бъдещите поколения. Кои от фантазиите днес, утре ще бъдат реалност? Ако решите да не чакате, а сте готови да се потопите в неповторими и уникални мебели, обърнете се към професионални изпълнители, които да направят мечтите ви реалност с изработването на мебели по ваш дизайн и вкус.


Минималистичен стил

А вие какво мислите за леглата на бъдещето? Как си представяте вашето?


Легла, генериращи енергия

Матраците ще привличат светлината от прозореца и ще я превръщат в енергия за захранване на всички системи и уреди в леглото. Например адаптивни светлини, холограми и т.н. Със смарт системи за автоматизация ще се контролират домашните уреди и осветлението, ще има възможност техниката в жилището да се управлява изцяло дистанционно.


Нека няма чудовища под леглото

Можете да акцентирате леглото, като поставите нежна и ненатрапчива светлина под него.


Легло от бъдещето

Ще можете наистина да почивате, леглото ще ви замести в куп неща, които няма да е необходимо да помните и да премисляте, преди да заспите.


Адаптивни материали при матраците

Матраците ще бъдат изработени от адаптивни материали с вградени системи за регулиране на влажност и топлина, а също и такива за самопочистване срещу бактерии. Модулната система ще позволява те да се преобразуват и в други мебели като фотьойли и лежанки.

Виж още: Умна ключалка за врата, контролирана през смартфон


Изчистено бяло

Ако все още планирате вашата мечтана спалня и не сте решили как точно ще изглежда тя, в MaistorPlus можете да откриете точните професионалисти, да сравните оферти и да видите коментари на предишни клиенти. Заявете вашия проект безплатно още сега!


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта