Жестоки, но оригинални будилници, с които да се будите сутрин на 100%

Публикувано на 19/01/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 324 пъти

Нали сте чували клишето, че времето е пари? Е, тази максима никога не е била по-вярна. Този уникален и изключително жесток будилник има WiFi приемник, който е свързан с банковата ви сметка. За всяка минутка, която проспивате след алармата, той прави дарение да избрана от вас организация. И ако не искате да останете на нула, ще е по-добре да се научите да скоквате от леглото веднага.


Будилник Клоки

А ето го и Клоки. Може да ви изглежда симпатичен, но той всъщност е мъчител от класа. Представете си го как послушно седи на нощното ви шкафче. И това наистина е така, докато не дойде време за ставане. Щом се включи алармата Клоки се изстрелва и започва да обикаля из стаята и за да го спрете, трябва първо да го хванете. А тези огромни гуми могат да стигнат наистина навсякъде.


Часовник за нерваци

Нямаше как да не ви споделим и за този страхотен часовник. Той е изобретен за всички хора, на които винаги им се е искало да запратят будилника си в стената, но са се сдържали. Както личи от фициономията му, това малко човече се е подготвило за сериозни поражения. Целият будилник е гумиран, а алармата му спира, само ако го ударите достатъчно силно в стената или пода.


Будилник, провокиращ към упражнения

Тези малки гранатки изглеждат симпатични само на пръв поглед. В действителност, щом алармата им се включи, единственият шанс да я деактивирате е като започнете да въртите ремъка, скрит в горната им част. И то не веднъж или два пъти - трябва да го завъртите равномерно цели 30 пъти. А ако се разсеете, започвате отначало!

Вижте още: 20 великолепни идеи за спални в бяло и черно


Летящият будилник

Да, разгадахте го! Когато зазвъни, този будилник изстрелва перката си нагоре и тя е скритото му оръжие, но не защото ще ви удари, а понеже трябва внимателно да проследите къде пада. Причината? Ако искате да спрете алармата, ще трябва да я поставите обратно на основното тяло, което пък значи, че със сигурност ще трябва да се надигнете от леглото!


Будилник-бомба

Освен че прилича на бомба, този будилник крие и други прилики с взривните устройства. Алармата му е изключително оглушителна, а за да я спрете трябва да "срежете" правилната жица. Ако си въобразявате, че е лесно - не е. Всеки ден вярната жица е различна. Така на практика се будите само с 33% шанс за успех. Поне още със ставането от леглото ще знаете дали днес ще ви върви или не.


Жестоки, но оригинални будилници, с които да се будите сутрин на 100%

Имате проблеми със събуждането? Живеете с човек, когото не можете да вдигнете от леглото? Разбираме ви напълно, това е общ синдром на хората, чиито любими дни от седмицата са събота и неделя. Любими, защото ги прописват на спокойствие. Предлагаме ви да се запознаете с няколко наистина жестоки, но и оригинални будилници, които ще накарат желанието ви за сън да изчезне.

Ако пък сутрин ставате лесно и с удоволствие, защото не харесвате в какво се е превърнала спалнята ви, значи е време за ремонт. Изпълнител за него можете да откриете в спистъка на MaistorPlus с регистрирани професионалисти.


Сутрешен фитнес с будилник

В графата с уредите за сутрешни изтезания този будилник се нарежда на челните места. Щом се включи алармата, единственият начин да я изключите е да вдигнете будилника. Звучи ви просто, но се лъжете. За да спрете досадното звънене, трябва да вдигнете будилника цели 30 пъти. Споменахме ли, че той тежи 2 кг? И започвате с тренировките още от сутринта.


Будилник с таен код

Този будилник с винтидж стил наподобява визията на радиата от средата на миналия век. В настроения час той започва да звъни оглушително, след което ви дава десет секунди, за да го деактивирате. Това обаче не е съвсем просто, защото трябва да успеете да измислите и въведете правилния код. Hint: при въвеждането на кода ще ви бъде от помощ, ако знаете коя дата е днес.

Вижте още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Будилник, който ви праща в сферата на мъченията

Ако заглавието ви се струва пресилено, след като прочетете подробностите за тази сфера, със сигурност ще се съгласите с нас. Тази сфера е закачена с жило към тавана ви. Щом започне да звъни, достатъчно е само да я разклатите с ръка, за да спрете алармата. Но това не е всичко. На всяко разклащане тя се качва с 40 см нагоре. Това означава, че в някакъв момент най-големите поспаливци ще имат нужда от стълба, за да изключат алармата.

Сигурни сме, че всички тези будилници са ви развеселили, но и стреснали. В крайна сметка, никой не обича да става рано и да напуска спалнята, която за много хора е любимото помещение вкъщи. Ако за вас тя е по-скоро разочарование, значи имате нужда от промяна и ремонт. Съдействие в тази насока може да потърсите от интериорните дизайнери. В сайта ни ще откриете фирми и специалисти, занимаващи се с ремонт на всяко помещение. А ако желаете да сравните цените им, може да опишете ремонта си и да получите оферти с условия за извършването му.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
19 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта