Зашеметяващата мода на френските прозорци през 2019

Публикувано на 11/08/2019 от Dessislava Usheva | Последна редакция на 30/09/2019 | Видяно 4 485 пъти

През 2019 френските прозорци са зашеметяващи. И ако досега сте мислели, че това е интериорно решение единствено за свързване на дневната с двора, то фантазията на дизайнерите през настоящата година наистина ще ви изненада. На практика през 2019 те са избор за всяко едно помещение на дома, за да се постигне допир с природата, повече усещане за пространство и максимална дневна светлина. В тази статия ще ви покажем тенденциите в използването им в различните помещения на дома през 2019. Разгледайте все по-смелите експериментаторски подходи и се вдъхновете!

Ако и вие искате френски прозорци, но не сте сигурни дали и как може да ги изградите, изпратете безплатна заявка към платформата на MaistorPlus. Освен консултация и съвети, тук можете да намерите всички необходими майстори и изпълнители, които да кандидатстват пред вас с различни ценови предложения. Така бихте могли да сравните, да се информирате от мнения на клиенти и да изберете това, което търсите.


Френските прозорци в дневната

Модата на прозорците от френски тип в дневната е на практика непреходна. Ако и вие разполагате с двор, градина или басейн, то това е може би най-доброто решение, което може едновременно да осигури плавен преход между закритата и открита част на жилището ви, както и да радва вас и всеки посетител с гледката навън.

  • Съвременните френски прозорци впечатляващо не намаляват сигурността на дома, а дори напротив. Заключващите се системи, с които повечето от тях са екипирани, гарантират пълна и понякога доста по-добра защита на дома ви.
  • Те са стилно и оригинално решение за всеки дом, който желае да посрещне светлината в дома си и да съчетае класическия стил с модерността.
  • Както се вижда на снимката по-горе, не изискват покритие със завеси. Като материал, през 2019 се запазва фокуса върху естествените материали като дърво, които често се използват и в оригиналния си цвят.


Френските прозорци в спалнята

Едва ли има по-хубаво нещо на света от това да се събудиш близо до природата в градината или да видиш какво е времето навън само с едно прекрачване на прага на дома.

  • Подобно решение за спалнята е съвременна дизайнерска тенденция, която позволява да внесете допълнителен чар и естествена светлина в персоналното си пространство.
  • Степента на осветеност пък може да регулирате лесно с дълги завеси или щори, които ще засилят романтиката във вашия интериор.

Прочетете още: Какви прозорци да изберете?


Френските прозорци в банята – хит за 2019

Едва ли има по-впечатляващ експеримент в тенденциите на 2019 от използването на френски прозорци в банята. Изцяло в спа-тенденциите на годината, тази част от жилището се превръща в открит и свързан с природата персонален кът за домашен релакс. Някои дизайнери дори предпочитат да свържат това помещение и с останалата част от дома с допълнителна стъклена врата.

Както се вижда на снимката тук, банята е изцяло свързана както с околната среда, така и с жилището със стъкло като местата за душ, преобличане и съхранение са самостоятелно обособени пространства.


Стъклени стени

Тази година може да замените и целите стени със стъкло. В съчетание с модерен дизайн в близост до впечатляващи природни гледки, те са често търсен ефект в интериорните тенденции, които могат да се приложат и на високите етажи в градска среда.

Френските прозорци са неотминаващата класика в интериорния дизайн през 2019. Все по-големите експерименти в нетрадиционни помещения, като банята например, засилват желанието на дизайнерите човекът да бъде максимално близо до природата, в обкръжение на луксозния ефект на стъклото, по-широкото пространство и естествената светлина.

Ако и вие имате желание да внедрите широкоформатните прозорци в дома си, не се колебайте да се обърнете към специалистите по дограма и остъкляване, регистрирани в нашия сайт. Направете безплатна заявка още днес, сравнете оферти, вижте бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители и сами решете кого да поканите на оглед. Наемате майстор единствено ако си харесате някого измежду отзовалите се. 


Тагове:

Тенденции

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта